Bolek Polívka zahral Rážovi na fujare + VIDEO

Český herec Bolek Polívka bol ďalším zo špeciálnych hostí súťažnej šou Elán je Elán. Sediac vedľa troch predstaviteľov tejto hudobnej legendy prezradil, že má rád rock and roll, samozrejme Elán, rád si vypočuje šansón, ale aj Mozarta.

18.03.2008 05:00
Bolek Polívka Foto:
Bolek Polívka predviedol v rámci šou Elán je Elán hru na fujare.
debata

V samostatnom hudobnom čísle, ktoré je vždy venované dotyčnému hosťovi, sa nakoniec prezentoval úplne ináč. S fujarou v ruke. Publikum sa na jeho krátkom popevku pobavilo a aplaudovalo. Tak ako je to väčšinou po vystúpeniach valašského kráľa zvykom.

Tak ako je zvykom v šou Elán je Elán, vypadli aj tentoraz dvaja súťažiaci. Muzikálová speváčka Kateřina Klečková z Ostravy a slovenský herec Kamil Mikulčík. „Človek nikdy neočakáva, že vypadne. Veľmi intuitívne hodnotenia porotcov dávajú nádej na všeličo. V konečnom dôsledku to nemá žiadne pravidlá a je to o osobných sympatiách. Takže… Veľa vecí je aj o tom, na koho aká pesnička padne. Nikto si nevyberá. Čakal som, kedy budem môcť zaspieva nejakú poriadnu vec. Dobrú baladu ako napríklad Kráľovná bielych tenisiek,“ poznamenal Mikulčík.

Teraz sa plánuje okrem divadelnej scény naplno venovať svojmu hudobnému projektu. Pripravuje album s textami Tomáša Janovica. „Je to človek, ktorého si nesmierne vážim a jeho tvorba je veľmi zaujímavá,“ podotkol.

debata chyba