S Let´s Dance sa rozlúčila Kalisová, Židekov tanec pripomínal kámasútru

Ani zlomený palec Ladislava Gerényiho - tanečného partnera moderátorky Miriam Kalisovej nevyvolal v esemeskujúcich divákoch ľútosť a potrebu podporiť pár v šou Let´s Dance. Práve táto dvojica sa po nedeľňajšom finále musela s účasťou v tanečnej šou rozlúčiť.

02.06.2008 00:05
Miriam Kalisová a Ladislav Gerényi
Moderátorka spravodajstva Miriam Kalisová sa na parkete zmenila na ozajstnú šelmu.
debata

„Chcela by som sa najmä poďakovať tomuto skvelému publiku, ktoré tu robí každý týždeň vynikajúcu atmosféru,“ uviedla Miriam ešte pred vyrieknutím verdiktu. Pravdepodobne jej však bolo jasné, že jej účinkovanie v Let´s Dance je na konci. V záverečnom „rozstrele“ ju totiž moderátori postavili tvárou v tvár páru Jozef Vajda – Katarína Štumpfová. A hoci herec SND každý týždeň predvádza svoj tanečný antitalent, stal sa z neho už očividný miláčik publika.

Snoubordista Radoslav Židek nosil partnerku...
Radoslav Židek Snoubordista Radoslav Židek nosil partnerku doslova na rukách.

Nebolo to inak ani po jeho výkone v nedeľu, keď s blondínkou Katarínou predviedli jive. Divoký rytmus v kombinácii s uskákaným doktorom z Ordinácie v ružovej záhrade vyvolal úsmev azda každému, kto v tom momente sedel pri televíznej obrazovke.

Našťastie sa však v tejto tanečnej súťaži aj tancovalo. A v niekoľkých prípadoch veľmi vydarene. Obe spoločné choreografie s tangom argentino sa vcelku vydarili a potom už sa predvádzala na parkete sexi šelma Andrea Verešová zvádzajúca partnera vo vášnivej rumbe. To, že jej kostýmerky opäť vytvorila kostým zahaľujúci len to najnutnejšie, bolo určite pre mnohých príjemným bonusom.

Rumba sa podarila aj herečke Michaele Čobejovej a snoubordistovi Radovi Židekovi. Jeho tanec s partnerkou Silviou Kadnárovou zakončený na zemi v polohe „lyžičke“ by už priam patril na lekcie kámasútry a nie spoločenského tanca. „Toto bude určite prvýkrát, čo niekto zakončil rumbu takouto polohou,“ upozornil porotca Ján Ďurovčík. Mimo­riadnu chémiu a erotický náboj v tomto tanci si však všimli aj jeho kolegovia. Poznámke sa neubránila ani moderátorka Adela Banášová. „Tak to bol Rado Židek, Silvia Kadnárová a niečo veľmi intenzívne medzi nimi,“ zhodnotila ich výkon po dotancovaní.

Poradie párov po hodnotení poroty v 6. kole Let´s Dance
1. Andrea Verešová – Petr Čadek
2. Radoslav Židek – Silvia Kadnárová
3. Rastislav Žitný – Veronika Husárová
4. Michaela Čobejová – Tomáš Surovec
5. Miriam Kalisová – Ladislav Gerényi
6. Jozef Vajda – Katarína Štumpfová
Moderátorka televízie Markíza Miriam Kalisová.
Moderátorka TV Markíza Miriam Kalisová a...
+8Tieto tváre v Let´s Dance 2 určite uvidíte -...
debata chyba