Ráková a Kraus kutili celý júl pred kamerou - pozrite si prvé ukážky

Prestavané kulisy seriálu Panelák sa stali priestormi pre jeden z najočakávanejších projektov jesennej televíznej ponuky. Komediálny sitkom Kutyil s.r.o. opäť pred kamerami spojil Viki Rákovú a Andyho Krausa.

01.08.2008 14:23
Andy Kraus a Viki Ráková - Kutyil s.r.o. Foto:
Jeden z najočakávanejších projektov TV JOJ - Kutyil s.r.o. opäť spojil pred kamerou Andyho Krausa a Viki Rákovú.
debata

Dvojica hercov, ktorých preslávila najmä úlohu manželského páru v seriáli Susedia, si manželské role vyskúšajú znovu. Lászla a Ildikó tentoraz nahradila Lajos a Tünde, koncept však zostáva veľmi podobný. Komické príhody z denného života a situačné gagy budú môcť diváci sledovať na obrazovke TV JOJ každý pondelok po odvysielaní časti seriálu Panelák – nakrúcanie prvých dielov prebiehalo celý júl v ateliéroch na Kolibe.

Na režisérsku stoličku sa aj v prípade nového projektu TV JOJ posadil Tomáš Jančo, ktorý už má za sebou prácu na spomenutých seriáloch Susedia a Panelák. Herečka Viki Ráková sa teší, že opäť dostala príležitosť v komediálnom žánri. „Mám k nemu bližšie. To som pochopila pri práci na seriáli Panelák,“ uviedla Ráková, ktorej postava v novom seriáli bude nosiť parochňu a desiť svoje okolie kuchárskymi experimentami.

V hereckom obsadení však pribudne aj niekoľko nových tvárí. Dcéru Emese si zahrala Michaela Szoczová, pre ktorú nepôjde o slovenskú „seriálovú“ premiéru. Svoje herecké schopnosti si už odskúšala v seriáli Medzi nami. Jej priateľa stvárňuje Ivo Ladižinský, diváci sa môžu tešiť aj na Braňa Bystrianskeho (spiaci kamionista v známej reklame na poisťovňu a pomocník v bare z Paneláku) či Ladislava Potměšila. Ukážku s názvom „Obed“, v ktorej Andy Kraus s manželkou Viki Rákovou (Tunde) preberá vnady asistentky v televíznej šou, si môžete pozrieť už teraz.

Andy Kraus sa vracia na televízne obrazovky v...
Nakrúcanie Kutyil s.r.o. je v plnom prúde už...
+10Viki Ráková a Andy Kraus sa vracajú na...
debata chyba