Kramár o Rakovskej: Ako vie moderovať, ukážu až živé prenosy

Maroš Kramár už pred časom spomenul, že ak má herec moderovať, mal by dostať scenár, ktorý mu umožní hrať. Ako tváre šou Slovensko má talent sa ho teda Pravda.sk opýtala, či hrá aj pri hľadaní talentov.

09.10.2008 04:51
Maroš Kramár Foto:
Herec Maroš Kramár si rád zahrá aj pri moderovaní.
debata

„Doteraz sa vysielali v televízii len zostrihy z kastingov, tam nejaký veľký scenár nefungoval,“ prezradil obľúbený herec. Teší sa však na živé vysielanie. „Uvidíme, čo nám pripravia na živé prenosy. Tie sú vždy iné, omnoho komplikovanejšie a predpokladám, že práve tam budeme rozohrávať rozličné situácie a trošku pred kamerami hrať,“ vysvetlil doktor Fabián zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Sympatické sestričky po jeho boku pravidelne strieda mladučká moderátorka Barbora Rakovská. Kramár na ňu hovorí len samé chvály. „Je to krásna dáma, veľmi bystrá a milá a je s ňou veľká sranda,“ vymenoval herec pozitíva svojej kolegyne, ktorá začínala v markízackom Počasí.

Aj Kramár postrehol negatívne ohlasy na Rakovskej moderátorský výkon, ktoré nasledovali po  prvej časti programu Slovensko má talent. Kolegyne sa však zastáva. „Každý diel sme nakrúcali dvanásť hodín. A čo z toho sa objaví v odvysielanej hodinke a pol – to záleží na tvorcoch,“ uviedol. Pravdivý obraz vraj divákom poskytne až spomenuté živé vysielanie. „To bude pravda, ktorá sa ukáže,“ zhodnotil s úsmevom. 

debata chyba