Viki Ráková šokuje: Na divadelných doskách bude hrať nahá!

"Herecké vrcholy sa dajú dosiahnuť v divadle," tvrdila pred časom herečka Viki Ráková v online rozhovore pre Pravda.sk. A momentálne sa na doskách divadla Thália vyzliekla úplne donaha!

30.10.2008 09:45
Viki Ráková Foto:
Herečka Viki Ráková s hereckým kolegom v divadelnej hre Equus na doskách košického divadla Thália.
debata

Obľúbená tvár projektov Susedia či Kutyil s.r.o. svojím rozhodnutím pravdepodobne šokovala mnohých fanúšikov, ale bez väčších problémov zahodila ostych a na javisku svojej domovskej scény zahodila zábrany.

Vďaka za to patrí divadelnej hre Equus – predstaveniu, v ktorom sa nahý objavil aj predstaviteľ Harryho Pottera – herec Daniel Radcliffe. Ráková vníma novú rolu ako výzvu a vysvetlila aj svoj postoj k nahote. „Čo sa týka nahoty, nie som hanblivá. Kedy by som sa mala na javisku odhaliť? Keď budem stará,“ odpovedala rečníckou otázkou v rozhovore pre týždenník Život.

Herečku diváci poznajú vďaka televíznej obrazovke z niekoľkých seriálových projektov, ale napríklad aj z tanečnej šou Bailando. S ňou sa spája aj drobná nehoda pred objektívmi kamier, keď sa Rákovej uvoľnil kostým a odhalila kúsok prsníka. „Z takých vecí si ťažko hlavu nerobím,“ naznačila už vtedy svoj otvorený postoj k odhaľovaniu.

„Akurát mi prekáža, že sa z toho robí taká veda,“ doplnila herečka. Nuž, po úlohe v Equus sa na zvedavé otázky môže tešiť opäť. A divadlo Thália určite na vypredané hľadisko.

Herečka Viki Ráková.
+20Herečka Viki Ráková počas prestávky v nakrúcaní...
debata chyba