Exkluzívne foto: Takto vyzerá nahá Viki Ráková v divadle!

Herečka Viki Ráková nie je žiadna hanblivka. Dôkazom je aj jej nová rola v divadle Thália v Košiciach. Seriálová hviezda sa pre ňu vyzliekla donaha - máme foto!

31.10.2008 09:45
Viki Ráková - Equus Foto:
Nahá na doskách divadla Thália v Košiciach sa predstavila známa herečka Viki Ráková. Urobila tak pre úlohu v divadelnej hre Equus. Vyzliekol sa aj jej maďarský kolega - mladý herec Máté Madarasz.
debata

Reč je o divadelnej hre Equus súčasného britského dramatika Petra Shaffera, ktorá vznikla v roku 1973 a preslávilo ju už filmové spracovanie so slávnym Richardom Burtonom. Popularitu psychologického príbehu chlapca, ktorý zbožňuje a uctieva kone, opäť "naštartoval Daniel Radcliff alias Harrymu Potterovi, ktorý stvárnil hlavného hrdinu na divadelných doskách v Londýne aj na Broadway. Jeho nahé fotografie obleteli svet a z Equusu urobili kult.

Možno podobná situácia nastane aj v košickom divadle Thália. Akurát hlavný mužský predstaviteľ, mladý maďarský herec Máté Madarasz, sa musí zmieriť s faktom, že väčšia pozornosť bude upretá na jeho partnerka. Ráková pôvodne zvažovala, či sa cíti na pikantnú scénu. „Režisér ma ubezpečil, že to bude decentné,“ prezradila hrdinka seriálu Kutyil s.r.o.

Diváci Rákovú uvidia v divadle len zozadu. Z iných uhlov vždy to najnutnejšie starostlivo ukryje. „Chcela som hrať túto hru. Príbeh ma mimoriadne oslovil a povedala som si, že do toho idem,“ vysvetlila herečka. Ktohovie, možno Rákovú čaká už o necelý rok aj cena DOS-ky za výkon. Hádam za ten herecký a nie „nudistický“…

Herečka Viki Ráková s hereckým kolegom v...
Herečka Viki Ráková s hereckým kolegom v...
+1Nahá na doskách divadla Thália v Košiciach sa...
debata chyba