Osemnástka Emma Watson: Na premiére vyzerala úchvatne

O tom, že jednou z najkrajších dám hollywoodskeho dorastu je herečka Emma Watson, sa hovorí už dávno. A osemnásťročná Britka, ktorú preslávila rola Hermiony, to potvrdila aj na premiére v Los Angeles.

08.12.2008 14:42
Emma Watson Foto:
Očarujúca Hermiona alias Emma Watson si zapózovala aj s nadrozmerným myšiakom.
debata

V krátkych atramentovomodrých šatách s transparentnými rukávmi a odhaleným chrbátom vyzerala Watson naozaj nádherne. Nie nadarmo si práve z nej urobili mnohí súčasní dizajnéri múzu pri tvorbe svojich odevných kreácií a je asi len otázkou času, kedy sa podobnej pozície dočká aj od svetoznámych filmárov.

Emma Watson na premiére v Hollywoode. Foto: Reuters
Emma Watson Emma Watson na premiére v Hollywoode.

Watson nedávno v interview pre magazín Sunday prezradila, že ak by dostala dobrú rolu, neváhala by ani odhaliť sa pred kamerou. „Pre Bernarda Bertolluciho,“ odvetila pohotovo na otázku, kedy by sa vo filme vyzliekla. „Neplánujem to v blízkom čase, ale je to súčasť mojej práce,“ doplnila herečka pragmaticky. „Som v zvláštnom veku. Nie som ešte žena, ale už nie som ani dieťa,“ zauvažovala herečka v rozhovore s časopisom a doplnila, že v blízkom čase sa plánuje sústrediť najmä na štúdium. Zaujímavé úlohy pred kamerou teda budú musieť počkať.

Premiéru animovaného filmu Tales of Despereaux, ktorá sa konala v Hollywoode, si však herečka nenechala ujsť. Okrem nej sa medzi pozvanými objavila aj herečka Sigourney Weaver či Matthew Broderick a Dustin Hoffman. A nechýbal ani hlavný hrdina v „ľudskej“ veľkosti. Krásna Hermiona si s ním ochotne zapózovala.

Herečka Sigourney Weaver na premiére...
Herečka Emma Watson vyzerala na premiére...
Očarujúca Hermiona alias Emma Watson si...
debata chyba