Anne Hathaway je opäť najlepšia herečka, Salme patrí cena za sexepíl

Po veľkolepom galavečere Zlatých glóbusov v USA pokračujú slávnostné vyhlásenia filmových cien aj naďalej. Hoci s menším počtom hviezd, ale stále prestížne.

15.01.2009 09:50
Salma Hayek Foto:
Herečka Salma Hayek vyzerala očarujúco.
debata

Reč je aj o galavečere National Board of Review, na ktorom v New Yorku odmenili herecké hviezdy z favorizovaných snímok. Tentoraz sa však neocitlo na zozname meno herečky Kate Winslet, ale z ceny sa opäť tešila Anne Hathaway.

Kráska známa z filmov Denník princeznej či aktuálne Vojny neviest prišla oblečená v šatách z kolekcie Chanel Haute Couture a žiarila medzi pozvanými. Magazínu People prezradila, že do nového roka si dala záväzok vyskúšať každý deň niečo nové. „Už som ochutnala škótsku whisky a vyhrala cenu kritikov,“ zhodnotila s úsmevom.

Herečka Anne Hathaway v róbe od Chanel. Foto: ČTK
Anne Hathaway Herečka Anne Hathaway v róbe od Chanel.

Dôvod na radosť však v tento večer mal aj herec Clint Eastwood, ktorého odmenili za film Gran Torino – nie však ako režiséra, ale ako herca. Nováčikmi roka sa stala herečka Viola Davis a herec Dev Patel, ktorý účinkuje v mimoriadne úspešnom filme Slumdog Millionaire.

A radosť mala aj Meryl Streep s mladšou kolegyňou Amy Adams a Philipom Seymourom Hoffmanom. Hlasujúci ich totiž ocenili ako najlepšie herecké osadenstvo vôbec.

Na galavečere v New Yorku sa objavili aj hviezdy bez nominácií. Herečky Heather Graham a Salma Hayek by si však určite zaslúžili cenu za príťažlivý vzhľad. Obe vyzerali veľmi sexi. Najmä v prípade 41-ročnej Mexičanky platilo, že pribúdajúcim vekom vyzerá čoraz lepšie.

Herečka Heather Graham bola jednou z hviezd...
Herečka Amy Adams.
+7Manželia Diane Lane a Josh Brolin.
debata chyba