Votrelec sa vracia. Nakrúti ho režisér snímok Elysium a District 9

Režisér Neill Blomkamp nakrúti pre 20th Century Fox nový film o Votrelcovi. Informoval o tom prostredníctvom siete Instagram, kde zverejnil obrázok známeho mimozemského xenomorfa s popisom “No… Tak myslím, že toto je oficiálne môj ďalší film."

19.02.2015 15:56
Votrelec Foto:
Svoj nový filmový projekt ohlásil režisér Neill Blomkamp na Instagrame takýmto obrázkom.
debata (3)

Už v januári pritom prezradil, že i bez podpory štúdia pracuje na vlastnom spracovaní legendárnej sci-fi série, ktorá by sa mala odohrávať po udalostiach z pripravovaného filmu Prometheus 2. Tridsaťpäťročný rodák z juhoafrického Johannesburgu by sa mal postarať aj o scenár projektu. Produkovať ho bude Scott Free Productions Ridleyho Scotta, ktorý režíroval prvého Votrelca z roku 1979 a tiež Promethea z roku 2012. Podľa zdrojov portálu Deadline však zatiaľ nie je hotový scenár pre nového Votrelca ani pre druhého Promethea.

Medzinárodný úspech, dve nominácie na britské ceny BAFTA a po jednej na Oscara a Zlatý glóbus vynieslo Neillovi Blomkampovi v roku 2010 sci-fi District 9. V roku 2013 zaujal ďalším sci-fi Elysium. Magazín Time ho zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí roka 2009 a magazín Forbes ho v roku 2011 označil za 21. najvplyvnejšiu celebritu z Afriky. Najbližšie na filmové plátna prinesie akčné sci-fi Chappie, ktoré by sa do slovenských kín malo dostať 5. marca. Zahrali si v ňom napríklad Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver a Sharlto Copley.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sci-fi #Prometheus #Votrelec