Nové časti Mestečka Twin Peaks nemusia vzniknúť

Pripravované nové časti mysteriózneho seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991) nemusia napokon vzniknúť. Vyhlásil to tvorca série David Lynch, ktorý tvrdí, že projekt v súčasnosti čelí "komplikáciám" a sám nevie, či nové časti nakrútia. Detaily však 69-ročný filmár neprezradil. "Ešte som sa do seriálu nevrátil a pracujeme na zmluve," povedal však pre austrálsku televíziu ABC. "No milujem Mestečko Twin Peaks a milujem tie postavy," doplnil filmár.

18.03.2015 09:00
Mestecko Twin Peks Foto:
Na snímke herci Michael Horse a Michael Ontkean zo seriálu Mestečko Twin Peaks.
debata

Seriál o záhadách a tajomstvách malého mesta, v ktorom zavraždili krásnu Lauru Palmer, získal v roku 1991 Peabody Award a tri Zlaté glóbusy. Na konte má aj dve ceny Primetime Emmy z roku 1990. V prvých dvoch sériách sa predstavili napríklad Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer alebo Lara Flynn Boyle.

O zámere nakrútiť nové časti obľúbeného seriálu informoval Lynch v októbri. Podľa pôvodného plánu mala mať tretia séria deväť častí a na televízne obrazovky sa mala dostať v roku 2016. Nové epizódy mali byť podľa tvorcov pokračovaním, ktoré sa bude odohrávať v súčasnosti. Nedávno tiež potvrdili, že v pripravovanom projekte si znovu zahrajú Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Dana Ashbrook a Sherilyn Fenn. Nevylúčili pritom ani možnú štvrtú sériu.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #David Lynch #Mestečko Twin Peaks