Marvelovskí superhrdinovia prídu do Bratislavy

Podujatie s názvom I love hrdinov sa bude konať v Bratislave od 4. do 30. júna.

26.05.2015 09:00
Chris Hemwsorth a Chris Evans Foto:
Herci Chris Hemwsorth a Chris Evans ako Thor a Kapitán Amerika - časť tímu Avengers.
debata

V bratislavskom OC Central odštartuje vo štvrtok 4. júna interaktívna výstava komiksových superhrdinov z dielne spoločnosti Marvel. Podujatie s názvom I love hrdinov potrvá až do utorka 30. júna. Pre návštevníkov a návštevníčky pripravujú organizátori množstvo súťaží, nadrozmerné postavy superhrdinov či fotoscenáriá.

V dňoch 6. a 7. júna sa budú konať workshopy a tvorivé dielne, v rámci ktorých sa budú môcť záujemcovia zmeniť na obľúbených superhrdinov, akými sú Spiderman, Thor, Ironman, Kapitán Amerika alebo Hulk. Pripravené bude maľovanie na tvár alebo výroba kostýmov či rôznych doplnkov.

Nasledujúci víkend sa ponesie vo filmovom duchu obohatenom o zábavné kvízy. V obchodnom centre premietnu v sobotu 13. júna snímky Avengers: Pomstitelia (2012) a Iron Man (2008). V nedeľu zas ponúknu filmy Captain America: Prvý Avenger (2011) a Thor (2011). Po skončení premietania bude k dispozícii Fun zóna, v ktorej sa o zábavu postará moderátor Matej Martinček.

V sobotu 20. júna a v nedeľu 21. júna sa budú po Centrali prechádzať animátori prezlečení za Ironmana, Spidermana a Kapitána Ameriku. Ľudia sa s nimi budú môcť odfotografovať alebo ich vyzvať na súboj na hernej konzole. Konať sa bude aj súťaž v podobe Veľkého karnevalu, do ktorej sa môže zapojiť každý, kto príde v kostýme svojho obľúbeného superhrdinu.

Záverečný víkend bude opäť patriť kreatívnym workshopom a filmovým projekciám. Návštevníci a návštevníčky budú môcť využiť aj špeciálnu komiksovú knižnicu. Počas celého júna sa uskutoční aj množstvo ďalších sprievodných aktivít. Ďalšie informácie sú dostupné na webstránke www.central.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #výstava #Marvel #super hrdnina