Návrat seriálu Akty X, zverejnili nové zábery. Pozrite sa

V krátkom videu sa objavili aj Gillian Anderson a David Duchovny, ktorí v mysterióznej sérii stvárňujú agentov FBI Danu Scullyovú a Foxa Muldera.

17.07.2015 14:00
Gillian Anderson a David Duchovny Foto: ,
Herecká dvojica Gillian Anderson a David Duchovny sa vrátia ako agenti Dana Scully a Fox Mulder v obnovenom seriáli Akty X.
debata

Televízia Fox zverejnila prostredníctvom portálu YouTube nové zábery z očakávanej novej série obľúbeného mysteriózneho seriálu Akty X (1993 – 2002).

V 15-sekundovom videu sa objavili aj Gillian Anderson a David Duchovny, ktorí si v šiestich nových častiach zopakujú úlohy agentov FBI Dany Scullyovej a Foxa Muldera. Okrem nich sa do seriálu vrátia aj Mitch Pileggi (Walter Skinner) či William B. Davis (Muž s cigaretou). Titul sa na obrazovky televízie Fox dostane v nedeľu 24. januára. Druhú epizódu uvedú potom hneď na ďalší deň, pričom aj ďalšie časti odvysielajú vždy v pondelok večer. Tvorcom a výkonným producentom projektu je Chris Carter, ktorý stál aj za pôvodným seriálom. O čo presne v nových častiach pôjde, zatiaľ nie je známe.

debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #Gillian Anderson #David Duchovny