Hugha Jackmana nahradí Will Smith v dráme Collateral Beauty

Americký herec Will Smith nahradí Austrálčana Hugha Jackmana v dráme Collateral Beauty, ktorú pripravuje spoločnosť PalmStar. Film by mali začať nakrúcať v októbri.

06.08.2015 11:18
Will Smith Foto: ,
Will Smith vo filme Focus.
debata

Jackman od projektu odstúpil v júli, pretože by naň pre množstvo iných pracovných povinností nemal čas. V súčasnosti totiž pracuje na snímke X-Men: Apocalypse, ktorú plánujú do amerických kín uviesť 27. mája 2016. V nej stvárňuje Wolverina, pričom túto úlohu si zopakuje aj v pripravovanom treťom filme o obľúbenom komiksovom hrdinovi. Americkú premiéru zatiaľ nepomenovanej novinky naplánovali na 3. marca 2017.

Za scenár filmu Collateral Beauty z dielne Allana Loeba zaplatili spoločnosti PalmStar Media a Likely Story 2,25 milióna amerických dolárov. V snímke by si mala zahrať aj Rooney Mara. Na režisérsku stoličku sa posadí Alfonso Gomez-Rejon.

Produkciu majú na starosti spomínaný Loeb spolu s Michaelom Sugarom a Bardom Dorrosom z firmy Anonymous Content. Výkonnými producentmi sú Kevin Frakes, Anthony Bregman a Steven Pearl. V centre príbehu bude riaditeľ newyorskej reklamnej spoločnosti. Po tom, ako ho zastihne nečakaná osobná tragédia, upadne do depresie. Pomocou netradičného plánu sa ho z nej pokúsia dostať jeho kolegovia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #Will Smith #Collateral Beauty #PalmStar