Filmové premiéry: Griswoldovci opäť prázdninujú a neporaziteľný Hitman

Do slovenských kín prinesú od štvrtka 27. augusta premiérové filmy zábavu, napätie aj príbeh pre najmenších.

27.08.2015 16:00
Vacation Foto: ,
Griswoldovci - filmová novinka.
debata

Griswoldovci

Na vaše bránice zaútočí ďalšia generácia známej filmovej rodinky Griswoldovci. V hlavných úlohách filmu sa predstavia Ed Helms a Christina Applegate, ktorí zoberú rodinu na cestu, kde spoločne zažijú ďalšie bláznivé dobrodružstvo. Film je debutom dua Jonathan Goldstein & John Francis Daleys. Rusty Griswold sa podľa vzoru svojho otca rozhodne pre upevnenie rodinných väzieb, rozhodne sa prekvapiť svoju ženu Debbie a ich dvoch synov Jamesa a Kevina a zobrať ich do najobľúbenejšieho amerického zábavného parku Wally World.

Hitman: Agent 47

Agent 47 (Rupert Friend) nie je obyčajný človek, predstavuje vyvrcholenie desaťročí trvajúceho tajného genetického výskumu. Stojí na konci vývojovej rady, jeho existencia nadväzuje na štyridsať šesť predchádzajúcich klonovaných agentov obdarených neuveriteľnou silou, rýchlosťou, vytrvalosťou a inteligenciou. Agent 47 je elitným a dokonalým zabijakom, ktorý bol pomocou genetických experimentov vyšľachtený ako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadchádzajúcom cieľom je korporácia, ktorá má v úmysle zmocniť sa vytvoreného génu a pomocou neho vytvoriť armádu zabijakov, ktorých schopnosti predčia dokonca i vlastnosti agenta 47.

Uuups! Archa je preč…

Je koniec sveta! Blíži sa obrovská povodeň, dostatočne veľká na vyhubenie akéhokoľvek života na Zemi. Raťafáci Dejv a jeho syn Finík sa dostali na Noemovu archu na poslednú chvíľu za pomoci Grumpíkov Lísky a jej dcéry Ley. Keď však archa odchádza, Finík a Lea na nej omylom nie sú. Pravé dobrodružstvo tak pre nich len začína. Pri hľadaní cesty späť na archu budú musieť spoločne premôcť nepriateľov, ale tiež si nájsť nových kamarátov a uvedomiť si, na čom v živote skutočne záleží. Podarí sa naviac zachrániť Finíkovi život svojho starého otca a zaistiť sympatickým Raťafákom miesto na arche?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéry #kiná