Jared Leto a Chris Evans rokujú o rolách v Dievčati vo vlaku

Americkí herci Jared Leto a Chris Evans rokujú o úlohách v adaptácii románu Dievča vo vlaku (2015) britskej spisovateľky Pauly Hawkins. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

23.09.2015 07:03
Jared Leto Foto: ,
Herec Jared Leto.
debata

Film pripravuje spoločnosť DreamWorks. Na režisérsku stoličku sa posadí Tate Taylor. Scenár napísala Erin Cressida Wilson. Produkcie sa ujal Marc Platt. Výkonnými producentmi sú Jared LeBoff a Celia Costas. Hotovú snímku chcú verejnosti predstaviť na budúci rok.

Hlavnou hrdinkou románu je nezamestnaná alkoholička Rachel, ktorá každé ráno cestuje tým istým vlakom do Londýna, pozoruje okolité domy a má pocit, že obyvateľov jedného z nich pozná. Volá ich Jess a Jason. Jedného dňa uvidí, ako Jess sedí na terase, keď ju objíme neznámy muž. Neskôr sa v novinách dočíta, že tá žena sa volá Megan Hipwellová a je nezvestná.

Rachel si zahrá Emily Blunt. „Príbeh sa presunul do New Yorku, no ja ju stvárnim ako Britku. S Tateom sme sa tak rozhodli iba nedávno. Snažím sa nezaťažovať tým, čo si o mne budú myslieť ľudia. Spravím to tak, ako chcem,“ povedala 32-ročná rodáčka z Londýna pre BBC. Diváci a diváčky v snímke uvidia napríklad aj Rebeccu Ferguson, ktorá stvárni Annu, súčasnú manželku Rachelinho exmanžela, či Haley Bennett v úlohe Megan. Toma, bývalého manžela hlavnej hrdinky, by si mal zahrať Evans a oscarový Leto by sa mal vo filme objaviť ako Meganin manžel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Evans #Jared Leto #Dievča vo vlaku #Paula Hawkins