Sylvester Stallone vydraží rekvizity z Rockyho a Ramba

Hviezda akčných filmov Sylvester Stallone v dražbe predá rekvizity zo snímok Rambo a Rocky. Usporiadatelia aukcie tvrdia, že by mohla vyniesť až šesť miliónov dolárov (5 325 758 eur).

08.10.2015 05:11
Sylvester Stallone, Rambo Foto:
Sylvester Stallone v snímke Rambo s podtitulom First Blood z roku 1982.
debata

Stalloneho fanúšikovia budú môcť získať viac ako 1400 osobných predmetov, rekvizít a kostýmov, vrátane koženej bundy, ktorú nosil boxer Rocky Balboa alebo šatky, ktorú mával vo vlasoch veterán vojny vo Vietname John Rambo. Dražba sa uskutoční v decembri v Los Angeles.

Podľa Mika Gutierreza z aukčného domu Heritage Auctions je ťažké povedať, za akú čiastku sa nakoniec veci vydražia, pretože Stallone doteraz zatiaľ žiadne rekvizity z filmov, ktoré ho preslávili, nepredával. Odhaduje, že to budú štyri až šesť miliónov dolárov a že konečný výsledok aukcie môže ovplyvniť to, nakoľko sa do nej zapojí sám Stallone.

K draženým predmetom budú pripojené aj Stallonem vystavené certifikáty pôvodu. Časť výnosov z dražby bude určená pre charitatívne organizácie, ktoré sa starajú o amerických vojnových veteránov a zranených vojakov.

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #Sylvester Stallone #Rocky #Rambo