Filmové premiéry: nový James Bond už aj v slovenských kinách

Do slovenských kín prichádza od štvrtka 5. novembra James Bond v pokračovaní Spetre, ale aj Prdiprášok doktora ProktorA od Jo Nesboa a šteklivá snímka Love.

04.11.2015 16:03
daniel craig Foto:
Daniel Craig ako agent 007 James Bond v snímke Spectre.
debata

Spectre

James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácii. Postupne rozplieta zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o SPECTRE.

Peanuts: Snoopy a Charlie Brown vo filme

Kto z Vás nepozná Snoopyho, toho najlepšieho psieho kamaráta na svete? A predovšetkým jediného psíka, ktorý dokáže zo svojho , tak trochu citlivého pána, Charlie Browna, urobiť najväčšieho hrdinu. A to nie je vôbec jednoduché. Charlie Brown je totiž pre zmenu najslávnejší svetový outsider, ktorý šéfuje najhoršiemu baseballovému tímu, nedokáže prehovoriť ani na svoju tajnú lásku Malé ryšavé dievča. Hlavne je to chlapec, ktorému sa stále prihodí niečo veľmi tragické, alebo aspoň vtipné. A teraz sa Charlie, najmenej pravdepodobný hrdina, vydáva na veľmi nebezpečnú výpravu, zatiaľ čo jeho kamarát Snoopy sa stretáva so svojím najväčším nepriateľom, Červeným Barónom.

Prdiprášok doktora Proktora

Ako ďaleko Vás dokáže posunúť úspešný prd? Prinesie Vám iba dôvod na úsmev, alebo Vám vie zabezpečiť aj medzinárodné uznanie?

Doktor Proktor nedopatrením vynašiel ten najúčinnejší prášok na prdenie na svete. Nečakaná návšteva dvoch detí zo susedstva spustí reťaz nepredvídateľných udalostí, odvážneho podnikateľského plánu, ale i srdečného priateľstva. Deti sa totiž rozhodnú doktorovi pomôcť dostať jeho prdiprášok do širokého povedomia ľudí na celom svete…

Macbeth

Príbeh neohrozeného bojovníka, ktorého zrazia na kolená ambície a túžba po moci. Klasická Shakespearova tragédia sa vracia na plátna v novej verzii, nadväzujúcej na vlnu britských adaptácií diel génia alžbetínskeho divadla, v ktorých žiari súčasná herecká elita. Macbeth (Michael Fassbender) je obávaný škót…

Love

LÁSKA stojí mimo dobra a zla. LÁSKA je genetická potreba. LÁSKA je zmenený stav vedomia. LÁSKA je tvrdá droga. LÁSKA je duševná choroba. LÁSKA je mocenská hra. LÁSKA presahuje ľudské ja. LÁSKA je oslepujúce svetlo. LÁSKA je sperma, tekutiny a slzy. LÁSKA je vzrušujúca erotická melodráma o chlapcovi, dievčati a ďalšom dievčati.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #kiná #James Bond #filmové premiéry #Spectre #Lóve #Prdiprášok doktora Proktora #Peanuts: Snoopy a Charlie Brown vo filme