Priatelia sa opäť zídu pred kamerou, ale bez Chandlera

Predstavitelia hlavných postáv z amerického sitcomu Priatelia, ktorý kraľoval televíznym obrazovkám v rokoch 1994 až 2004, sa po takmer dvanástich rokoch opäť zídu pred kamerou. V dvojhodinovom špeciáli televízie NBC, ktorý by mal obsahovať viacero skečov, vzdajú poctu režisérovi Jamesovi Burrowsovi.

15.01.2016 16:51
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry,... Foto:
Herecká zostava seriálu Priatelia na cenách Emmy v roku 2002 - zľava: David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc.
debata

V relácii, ktorá je načasovaná na obdobie, keď Burrows nakrúti tisícu seriálovú epizódu vo svojej kariére, sa okrem hercov z Priateľov objaví aj mnoho ďalších známych tvárí, s ktorými v televízii spolupracoval. Burrows režíroval okrem viacerých častí Priateľov aj množstvo epizód zo seriálu Na zdravie, ktorého je spolutvorcom, a tiež viacero častí seriálov Frasier, Will & Grace, Teória veľkého tresku či Mike a Molly.

„Nemal by som prezrádzať detaily. Dúfam, že všetci budú v rovnakom čase v rovnakej miestnosti. Ale nie som si istý, či to dokážeme logisticky zvládnuť,“ povedal šéf NBC Robert Greenblatt. Už teraz je však jasné, že minimálne jeden zo šestice priateľov bude chýbať. Herec Matthew Perry, ktorý v seriáli stvárňoval Chandlera, sa na nakrúcaní nezúčastní. Je totiž zaneprázdnený skúšaním vlastnej hry The End of Longin v londýnskom West Ende. Tá má mať premiéru 2.¤februára, zatiaľ čo televízny špeciál sa bude vysielať 21.¤februára. Perryho hovorca však povedal, že herec by mohol pre šou niečo nahrať.

Po skončení seriálu Priatelia sa niekoľkokrát objavili špekulácie, že by mohol vzniknúť celovečerný film, nikdy sa však nepotvrdili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #opäť spolu #priatelia #pocta #Matthew Perry #Teória veľkého tresku #James Burrows #Frasier #Will & Grace #Mike a Molly