Franco bude režírovať film inšpirovaný článkom o striptérke

Snímka sa inšpiruje cestou Zoly Wells na Floridu, kam sa vydala s priateľkou Jessicou, jej priateľom a pasákom menom Z, počas ktorej sa stretli s prostitúciou, násilím aj vraždou.

06.02.2016 16:00
James Franco Foto: ,
Herec James Franco.
debata

Americký herec a filmár James Franco bude režírovať snímku, ktorá vznikne na motívy článku magazínu Rolling Stone o striptérke Aziah „Zole“ Wells. Film bude adaptáciou článku Zola Tells All: The Real Story Behind The Greatest Stripper Saga Ever Tweeted od Davida Kushnera z novembra 2015, v ktorom píše o jej ceste na Floridu, kam sa vydala s priateľkou Jessicou, jej priateľom a pasákom menom Z, počas ktorej sa stretli s prostitúciou, násilím aj vraždou. Wells o tom neskôr napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, pričom jej 148-tweetová sága bola veľmi populárna.

Tridsaťsedemročný rodák z kalifornského Palo Alto sa na snímke bude podieľať aj producentsky spolu s Vinceom Jolivettem cez ich spoločnosť Rabbit Bandini Productions, pričom o produkciu sa postarajú aj Christine Vachon a David Hinojosa z Killer Films a Gia Walsh a Kara Baker z Gigi Films. Scenár napíšu Andrew Neel a Mike Roberts.

debata chyba
Viac na túto tému: #James Franco #Aziah "Zole" Wells