Filmové premiéry: Kung Fu Panda 3 aj Divergencia: Experiment

Vo štvrtok 17. marca si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť nový animák Kung Fu Panda 3 aj tajomný Denník komornej.

17.03.2016 16:00
159938490 b62417 Foto:
Do kín prichádza animák Kung Fu Panda 3.
debata

Denník komornej

Ambiciózna a krásna chyžná Célestine prichádza na prelome 19. a 20. storočia pracovať na francúzsky vidiek k zámožnej rodine Lanlairovcov. Musí sa vyrovnať ako so sexuálnymi návrhmi svojho pána, tak i s nevrlou paňou domu, ktorá vládne v domácnosti pevnou rukou. Zároveň je ale fascinovaná Josephom – tajuplným záhradníkom so sklonmi k antisemitizmu.

Kung Fu Panda 3

Jedna z najúspešnejších animovaných sérií na svete sa vracia v roku 2016 vo svojom zatiaľ najväčšom komediálnom dobrodružstve Kung Fu Panda 3. Poov stratený biologický otec sa nečakane objaví a odcestuje spolu s Poom do tajného pandieho raja, kde sa stretnú s novými pandími postavami. Ale keď Kai, zloduch s nadprirodzenými schopnosťami, preletí Čínou ako víchrica a začne porážať všetkých majstrov kung-fu, Po musí urobiť nemožné: naučiť dedinu plnú ťažkopádnych bratov umenia kung-fu, aby sa z nich stalo neohrozené společenstvo Kung Fu Pánd.

Séria Divergencia: Experiment

Tris a Tobias sú opäť spolu – ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách. Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéry #filmy #Kung Fu Panda 3 #Denník komornej