Filmové premiéry: Legenda o Tarzanovi aj príbeh kapely Lucie

Od štvrtku 7. júla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť filmovú novinku o Tarzanovi aj komédiu Mike a Dave zháňajú baby.

07.07.2016 16:00
Margot Robbie Foto:
Margot Robbie a Alexander Skarsgård vo filme Legenda o Tarzanovi.
debata

Legenda o Tarzanovi

Už mnoho rokov uplynulo od doby, kedy Tarzan (Alexander Skarsgard) zamenil život v africkej džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoke, po boku svojej milovanej manželky Jane (Margot Robbie). Teraz je vyslaný späť do Konga ako obchodný emisar parlamentu bez toho, aby tušil, že má zohrať úlohu pešiaka v smrteľne nebezpečnej hre chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale ľudia stojaci za vražedným sprisahaním vôbec netušia, s kým majú tú česť.

Bosorkina dcéra

Dcéra čarodejky Dina po matke zdedila nadprirodzené schopnosti: dokáže sa pozrieť človeku priamo do duše a vyvolať v ňom pocity hanby za jeho činy. Keď je jej matka neprávom obvinená z hrozných vrážd, Dina sa rozhodne odhaliť pravdu, kvôli čomu sa ocitá uprostred nebezpečného boja o moc a v ohrození vlastného života.

LUCIE: Príbeh jednej kapely

30 rokov spolu, 30 rokov bez seba. Fenomenálna skupina Lucie sa prvýkrát predstaví aj na plátnach kín v celovečernom filme Lucie: Príbeh jednej kapely. Strhujúca cesta časom, štyri životy plné hudby v jednom z najväčších slovenských dokumentárnych projektov tohto roka. Ako vznikali ich najznámejšie hity? Čo sa dialo v zákulisí? Strhujúci príbeh 30tich rokov kapely Lucie rozpráva doteraz nezverejnené zábery nasnímané samotnými členmi kapely a záznamy, o ktorých si všetci mysleli, že už ani neexistujú. Otvorené spovede členov kapely nakreslia portrét štyroch výrazných osobností, ktoré spolu hocikedy nedokázali sedieť v jednej miestnosti, napriek tomu sa stretávajú na jednom javisku. Príbeh jednej kapely ukáže Lucie vo všetkých jej náladách.

Mike a Dave zháňajú baby

Milovníci večierkov, bratia Mike (Adam Devine) a Dave (Zac Efron) podajú na internete inzerát s cieľom nájsť perfektný dievčenský doprovod (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), ktorý by vzali so sebou na havajskú svadbu svojej sestry. Mladí flamendri tajne dúfajú, že si užijú divokú dovolenkú, avšak namiesto toho im nekontrolovateľné dievčenské duo nielen vytrie zrak, ale dokonca ich predčí aj vo flámovaní.

Očista 3

Hororový thriller Očista: Volebný rok otvára ďalšiu desivú kapitolu o dvanástich hodinách anarchie. Tejto dobe, ktorá prebieha vždy raz v roku v jedneu brutálnu noc sa hovorí Očista. Počas nej neplatí žiadny zákon, vražda je legálna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéry #Lucie #Legenda o Tarzanovi #Mike a Dave zháňajú baby