Filmové premiéry: Piata Doba ľadová aj súboj liliputov v Pattayi

Od štvrtka 14. júla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť filmovú novinku Doba ľadová: Mamutí tresk či komédiu Pattaya.

14.07.2016 14:00
Doba ľadová: Mamutí tresk Foto:
Do kín mieri už piate pokračovanie obľúbenej animovanej komédie Doba ľadová: Mamutí tresk.
debata

Doba ľadová: Mamutí tresk

V piatom pokračovaní jednej z najpopulárnejších animovaných filmových sérií opäť stretávame všetkých starých známych hrdinov a pár úplne nových. Prichádza ľadová udalosť roka a s ňou mamuty Manny, Ellie, niečo ako leňochod menom Sid, tiger Diego alebo vačice Crash a Eddie.

Nezabudli sme na niekoho? Samozrejme – na toho najdôležitejšieho, veveričiaka Scrata. Ten, ako je jeho nedobrým zvykom, v snahe uloviť večne unikajúci žaluď spôsobí nehodu, z ktorej vznikne úplná katastrofa. To vedie k zásadnému ohrozeniu planéty, na ktorú zrazu mieri asteroid ako hrom a ohrozuje ľadový svet aj s jeho obyvateľmi.

A pretože sa naša partia skladá zo samých neohrozených hrdinov, nečaká na svoje vyhubenie, ale vydáva sa na záchrannú výpravu do tajomnej Geotopie.

Pattaya

Francky a Krimo snívajú o odchode z fádneho života na sídlisku. Miesto, kam obaja túžia ísť, je notoricky známe plážové letovisko Pattaya. Dostať sa na miesto, kde o ženy, alkohol a párty nie je núdza, je však pre dvoch flákačov, ktorí nemajú žiadne peniaze, neľudská úloha. Rozhodnú sa preto, že prihlásia svojho suseda liliputa na majstrovský zápas liliputov v thaiboxe, ktorý sa odohráva práve v Pattayi. To však ešte netušia, že to, čo mala byť vysnívaná dovolenka a začiatok nového života, sa stane najbláznivejším dobrodružstvom v ich živote.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéry #kino #Doba ľadová: Mamutí tresk #Pattaya