Filmové premiéry: Mamy utrhnuté z reťaze aj hovoriace buchty a klobásy

Od štvrtka 11. augusta si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť americkú komédiu Matky rebelky, animované filmy Buchty a klobásy a Tajný život maznáčikov či romantický film Hore za láskou.

11.08.2016 16:00
Matky rebelky Foto:
Kristen Bell, Mila Kunis a Kathryn Hahn v snímke Matky rebelky.
debata

Matky rebelky

Pre Amy (Mila Kunis) je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu trojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek (Christina Applegate, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith). Z milej Amy je zrazu rebelka, ktorá získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky (Kathryn Hahn, Kristen Bell) a spolu si konečne začnú užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby, a napokon z nich možno spraví lepšie matky.

Buchty a klobásy

Seth Rogen a Evan Goldberg, tvorcovia úspešných komédii 50/50, Susedia na odstrel a To je koniec! prichádzajú s animovanou komédiou pre dospelých!

Párok Frank si s kamarátmi spokojne nažíva vo vákuovom balení na polici v potravinách. Vo vedľajšom regáli zase býva jeho láska, žemľa Brenda. Zdá sa, že život nemôže byť krajší, keď obaja skončia v tom istom nákupnom košíku. Potraviny totiž túžia po jedinom – aby sme si ich z obchodu priniesli domov. To však ešte nevedia, čo sa s nimi po príchode do domácností deje.

Tajný život maznáčikov

Čo asi robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Odpoveď na otázku, ktorá trápi snáď každého psíčkara a milovníka mačiek, nájdete v animovanej komediálnej lahôdke Tajný život maznáčikov, ktorú vytvorili autori filmových hitov Ja, zloduch či Mimoni.

Max a Katie sú spriaznené duše, najlepší kamaráti na svete. Čo na tom, že Max je pes a Katie človek? Keby sa Katie každý deň na dlhé hodiny nestrácala a nenechávala Maxa v ich byte samého, bol by Max najspokojnejší pes na svete. Toto platilo však len do chvíle, kým Katie nepriviedla domov z útulku chlpaté psie monštrum menom Duke a nerozhodla sa, že odteraz budú žiť šťastne v trojici.

Hore za láskou

Romantická komédia o tom, že láska nepozná hranice a v prípade 1,5-metrového Jeana Dujardina – ani výšku. Diane (Virginie Efira) je krásna žena, pracuje v renomovanej právnickej firme, má zmysel pre humor – je jednoducho ženou, za ktorou sa otočí každý chlap. Diane však práve prešla nešťastným manželstvom končiacim rozvodom, ale je znova pripravená nájsť muža svojich snov. Existuje však niečo také ako náhoda alebo osud? Asi nie! Raz večer Diane zazvoní domáci telefón a príjme hovor od neznámeho Alexandra (Jean Dujardin), tajomného muža, ktorý práve našiel jej mobil.

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #Buchty a klobásy #Matky rebelky #Tajný život maznáčikov #Hore za láskou