Catherine Zeta-Jones si zahrá v antológii Feud

Prvá sezóna seriálu sa bude zameriavať na zákulisný spor medzi Joan Crawford a Bette Davis počas nakrúcania snímky Čo sa vlastne stalo s Baby Jane? (1962).

19.08.2016 05:00
Catherine Zeta-Jones Foto: ,
Herečka Catherine Zeta-Jones.
debata

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval tvorca seriálu Ryan Murphy. Štyridsaťšesťročná rodáčka zo Swansea stvárni v projekte herečku Oliviu de Havilland.

Každá sezóna dramatickej antológie prinesie príbeh o konkrétnom mediálne známom konflikte. Prvá séria sa bude zameriavať na zákulisný spor medzi herečkami Joan Crawford a Bette Davis počas nakrúcania ich spoločnej snímky Čo sa vlastne stalo s Baby Jane? (1962). Prvú menovanú stvárni Jessica Lange, v úlohe Davis sa zas predstaví Susan Sarandon. Okrem nich a spomínanej Zeta-Jones sa v seriáli objavia aj Alfred Molina ako Robert Aldrich, Stanley Tucci ako Jack L. Warner, Judy Davis ako Hedda Hopper a Dominic Burgess ako Victor Buono. Nakrúcanie sa začne na jeseň, pričom prvá sezóna bude mať osem epizód. Tie uvedie televízia FX na budúci rok. Spomínaný Murphy bude spolu s Bradom Pittom a Dede Gardner výkonným producentom a tiež bude niektoré epizódy režírovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Catherine Zeta-Jones #Feud