Živí mŕtvi sú späť. Podarí sa vám uniknúť a prežiť?

Patríte k fanúšikom seriálu Fear the Walking Dead, čiže Živí mŕtvi? Stanica AMC od 22. augusta prináša osem nových dielov ďalšej série populárneho zombie seriálu.

28.08.2016 05:00
Fear of the Walking Dead Živí mŕtvi Foto:
Stanica AMC prichádza s novými dielmi populárneho zombie seriálu.
debata

Tí najväčší priaznivci si mohli prvý diel vychutnať v pôvodnom znení o 3.00 h, v českom dabingu ho AMC odvysielala o 22.00 h. V očakávanej druhej sezóne seriálu Živí mŕtvi sa obľúbení hrdinovia stretávajú s nástrahami, ktoré im pripravil postapokalyptic­ký svet.

Siedmy diel sa s divákmi rozlúčil vo chvíli, keď rodiny Clarka/Manawy, Salazara a Stranda čelili dosiaľ najväčšej skúške. Postavy stratené vo vlastných charakteroch hľadajú cestu, ako prežiť v tej najkrutejšej realite. Ruka v ruke s nádejou, že nájdu miesto, ktoré dosiaľ nezasiahla infekcia, čelia zložitej otázke, čo pre nich teraz znamená rodina. Čoskoro zistia, že ani voda už nie je bezpečnejšia ako pevnina, a prežitie Armageddonu nie je automaticky liek na medziľudské vzťahy.

Naši hrdinovia, poznamenaní udalosťami na jachte Abigail, zistia, čo pre nich znamená slovo domov a tiež jeho protipól – samota. Všadeprítomné napätie a nedôvera silno ovplyvnia morálne hodnoty hlavných postáv a otáznik sa bude vznášať nad odolnosťou ich psychiky.

Medzitým čo Travis bojuje s nezvratnou temnotou, ktorá sa chystá pohltiť Chrisa, Alicia čelí vzdoru Madison nechať Nicka ísť. Smútok a bolesť sú Strandovi silným protivníkom a pre Danielovu pochybnú minulosť Ofélia stráca nádej v lepšie zajtrajšky. Kto sa teda ujme kormidla a stane sa prirodzeným lídrom, v ktorom ostatní nájdu oporu? Za čo ešte stojí bojovať v tomto šialenom svete? Ak vám zombíci nenaháňajú strach, sledujte seriál a dozviete sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #televízny program #zombie #Živí mŕtvi #AMC #Fear the Walking Dead