Seriál Ako som spoznal vašu mamu dostane novú tvár

Fanúšikova a fanúšičky amerického sitkomu Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014) sa môžu tešiť na nový spinoff tohto projektu. Podľa informácií portálu Deadline štúdio 20th Television pripravuje sériu s názvom How I Met Your Father (v preklade Ako som spoznala vášho otca, pozn. red.), ktorá ponúkne úplne nový príbeh s novými postavami prezentovaný zo ženského uhla pohľadu. Novinku by malo napísať scenáristické duo Isaac Aptaker a Elizabeth Berger, ktorí stoja napríklad za seriálom This Is Us (2016).

18.12.2016 05:00
debata
Herci z pôvodného seriálu Ako som spoznal vašu... Foto: 20th Century Fox Television
Ako som spoznal vašu mamu Herci z pôvodného seriálu Ako som spoznal vašu mamu.

Na projekte by sa mali podieľať aj tvorcovia pôvodného projektu Carter Bays a Craig Thomas, ktorí budú jeho výkonnými producentmi. Ako informoval Deadline, scenár seriálu ešte nie je dokončený a nie je jasné, kedy sa dostane na trh. Zároveň tiež nie je isté, či ho odvysiela televízia CBS, ktorá vysielala aj Ako som spoznal vašu mamu, keďže v ňom nebude vystupovať žiadna z pôvodných postáv. 

How I Met Your Father nie je prvým plánovaným spinoffom spomínaného seriálu. V roku 2014 si CBS objednala pilotný film projektu How I Met Your Dad (v preklade Ako som spoznala vášho otca, pozn. red.), v ktorom si hlavnú postavu zahrala americká herečka, scenáristka a režisérka Greta Gerwig. Stredobodom záujmu mala byť úplne nová skupina priateľov žijúcich v New Yorku, pričom seriál mal zaznamenávať príbeh o tom, ako jedna z nich spoznala svojho budúceho manžela. Televízia sa však nakoniec rozhodla, že seriál neposunie do ďalšej výroby. 

Komediálny seriál Ako som spoznal vašu mamu sledoval, ako sa Ted (Josh Radnor) zamiloval do matky svojich detí. Tedových spolubývajúcich Marshalla (Jason Segel) a Lilly (Alyson Hannigan) už nebaví jeho osamelosť, a tak sa rozhodnú, že mu pomôžu nájsť si partnerku. Barney (Neil Patrick Harris), ktorý si myslí, že dokáže zbaliť každú ženu, má však na vec odlišný názor. Ted sa najprv zoznámi s Robin (Cobie Smulders). Verí, že je to tá pravá, no následne sa presvedčí o opaku. Neostáva mu teda nič iné, ako hľadať ďalej. Príbehy, ktoré sa stali predtým, než stretol ich mamu, rozpráva starší Ted v budúcnosti svojim deťom. Tieto pasáže sa v seriáli objavovali vždy na začiatku každej časti. V seriáli hosťovalo viacero známych osobností, medzi ktorými boli napríklad Britney Spears, Mike Tyson, Nicole Scherzinger, Katie Holmes alebo Katy Perry. 

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Ako som spoznal vašu mamu #spinoff #Ako som spoznala vášho otca