Filmové premiéry: Manžel na hodinu aj veselý animák Spievaj

Od štvrtka 22. decembra si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť nové komédie Manžel na hodinu a Prečo práve on?.

22.12.2016 16:00
Zdena Studenková a herec Lukáš Latinák Foto:
Herečka Zdena Studenková a herec Lukáš Latinák v komédii Manžel na hodinu.
debata

Manžel na hodinu

Film je pokračovaním úspešnej českej komédie z roku 2014 Hodinový manžel. Sleduje ďalšie osudy štvorice hráčov vodného póla z Nymburku, ktorí začali pracovať ako hodinoví manželia – Milana, Honzu, Jakuba a Kryštofa . Milanov (Bolek Polívka) vzťah k doktorke Eliške (Eva Holubová) sa sľubne vyvíja, a keď sa ju Milan konečne odhodlá požiadať o ruku, vyzerá to, že svadbe už nič nestojí v ceste. Teda okrej jednej „maličkosti“ – Milan je stále ženatý so Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, s ktorou sa pred rokmi akosi zabudol rozviesť.

Prečo práve on?

Najhoršie sny sa môžu splniť napríklad aj na Vianoce. A presne to sa stalo Nedovi (Bryan Cranston), ktorý prišiel s rodinou za svojou dcérou Stephanii (Zoey Deutch) a jej novým priateľom Lairdom (James Franco) do Silicon Valley, kde obaja pracujú. Tešil sa, že na sviatky bude rodina pokope a on sa zoznámi s partnerom svojej dcéry. Jediné, čo ho ale čaká, je totálny šok. Jeho milovaná dcéra, svetlo jeho života, si nabalila bláznivo potetovaného, brutálne úprimného, bezohľadne bezstarostného a úplne výstredného počítačového multimilionára.

Spievaj

Podnikavý chlapík Buster Moon má poslednú šancu zachrániť divadlo, ktoré zdedil po svojom otcovi. Všetko staví na jednu kartu – na veľkolepú talentovú spevácku súťaž, akú svet ešte nevidel. A rovnako ako je pestré zloženie zvieracích súťažiacich, je pestrý aj ich repertoár, ktorý sa rozpína od Franka Sinatru až po Lady Gaga. Tvorcovia Mimoňov a Tajného života maznáčikov sa tentokrát vydali dobývať kiná s príbehom, ktorý vám pohladí nielen dušu, ale aj uši. Možno by Busterova talentová show nebola tak veľkolepá, keby sa jeho verná sekretárka slečna Crawlyová (chameleónka s veľmi neposednými očami) nepomýlila vo výške finančnej odmeny pre víťaza na letákoch, ktorými zaplavila mesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéry #kino #Prečo práve on? #Manžel na hodinu #Spievaj