Filmové premiéry: Nenechajte si ujsť film roka La la land a triler V pasci

Od štvrtka 29. decembra si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť oceňovaný muzikál La la land aj triler V pasci.

29.12.2016 17:00
Naomi Watts Foto:
Naomi Watts v trileri V pasci.
debata

La la land

V Los Angeles, meste plnom nádejí a hviezd, Sebastian (Ryan Gosling) náhodou stretne Miu (Emma Stone) a spolu sa vydajú ďaleko za hranice stereotypu všedných dní – až do rozprávkovej krajiny splnených snov menom La La Land. Talentovaného jazzového pianistu a nádejnú herečku čaká vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré sa ani náhodou nepodobá na ich skutočné životy. On už nebude musieť hrať po zastrčených nočných baroch pre ľudí, ktorí ho nepočúvajú a jej po jednom z mnohých neúspešných konkurzov konečne zavolajú, že majú pre ňu úlohu. Osud to zariadil tak, že spolu sa posunú tam, kam by sa jeden bez druhého nikdy nedostali. Sú bláznivo zamilovaní a ich cesta za šťastím práve začína…

Prečítajte si recenziu

V pasci

Detská psychologička Mary Portman (Naomi Watts) prišla pri tragickej automobilovej nehode o manžela. Jej syn Stephen síce nehodu prežil, ale zostal vo vegetatívnom stave upútaný na lôžko. Pre Mary sa život zmenil v nepretržitú starostlivosť o paralyzované dieťa. V jej veľkom dome uprostred lesov v nej narastá pocit samoty a izolácie. Všetko zmení príchod nového pacienta. Malý chlapec Tom sa po smrti matky uzavrel do seba. Mary sa rozhodne zobrať Toma v rámci liečby k sebe domov. Uprostred zúriacej snehovej búrky však chlapec z domu zmizne. Šanca, že prežil vonku mrazivú noc, je nulová. Mary si je však istá, že Toma vo svojom dome niekoľkokrát uvidela. Z miestností sa ozývajú zvláštne zvuky, v dome sa začínajú diať čudné veci. Niekto alebo niečo ju ohrozuje.

Assassin's Creed

Usvedčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovoľne vyslobodený z cely smrti len preto, aby sa stal súčasťou storočného boja medzi asasínmi, templármi a španielskymi inkvizítormi. Jeho novým väzením sa stáva tajné zariadenie Abstergo vybavené revolučnou technológiou Animus, ktorá odhaľuje v ľudskej DNA genetické spomienky a tým umožňuje vrátiť sa a prežiť spomienky predkov, ktoré boli doteraz stratené v minulosti. Callum sa vďaka Animusu prepojí so svojím predkom žijúcim v Granade a Seville v období španielskej inkvizície v 15. storočí. Volá sa Aguilar de Nerha a je členom bratstva asasínov, ktoré už niekoľko storočí vedie skrytú vojnu s templármi, svojimi odvekými nepriateľmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Pravda #V pasci #La La Land