Cuky Luky Film videlo za prvý víkend viac než 53 000 divákov

Za veľkou návštevnosťou stojí aj fakt, že sa tvorcovia po bratislavskej premiére rozhodli snímku predstaviť divákom po celom Slovensku.

25.04.2017 08:40
Cuky a Luky Foto:
Dvojica Cuky a Luky v podaní herečiek Petry Polnišovej a Zuzany Šebovej.
debata

V jedenástich slovenských mestách im minulý týždeň umožnili osobné stretnutie s predstaviteľkami hlavných hrdiniek Petrou Polnišovou a Zuzanou Šebovou, producentom Danom Danglom ako aj ďalšími hercami z filmu.

Novinka režiséra Karla Janáka je príbehom o začiatku priateľstva, ktoré navždy zmenilo životy dvoch hlavných postáv. Neuznaná video bloggerka Cuky, túžiaca po sláve sa stretáva s Luky, celebritou na výslní, ktorá má všetko okrem lásky. Aby získala srdce muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy vytvoriť Miss. Jej obeťou sa má pritom stať práve Cuky.

V hlavných úlohách sa v snímke predstavili spomínané Petra Polnišová a Zuzana Šebová, ktoré sú zároveň autorkami scenára. Hlavnú mužskú postavu stvárnil Lukáš Latinák. Vo vedľajších úlohách účinkujú napríklad Diana Mórová, Zuzana Porubjaková či Barbora Švidraňová, ktorá spolu s Emmou Drobnou naspievala pre film ústrednú skladbu.

debata chyba
Viac na túto tému: #návštevnosť #Cuky Luky Film