Orcarová Charlize Theron mieri do komédie Jasona Reitmana

Snímka režiséra Jasona Reitmana o matke troch detí, ktorá si vytvorí silné puto s pestúnkou Tully, by sa do amerických kín mala dostať 20. apríla 2018.

07.05.2017 12:00
Charlize Theron - šaty - leto 2016 Foto: ,
Herečka Charlize Theron.
debata

Príbeh Tully sa zameriava na Marlo, v podaní oscarovej herečky, ktorá je matkou troch detí. Brat jej zaplatí nočnú pestúnku a napriek počiatočnému váhaniu či pomoc prijať, si neskôr Marlo vytvorí s pestúnkou Tully výnimočné puto.

„Ako obdivovatelia Jasonovho duchaplného a inšpiratívneho filmárskeho umenia sa nesmierne tešíme na našu prvú spoluprácu s ním. Po vlaňajšom animovanom filme Kubo a kúzelný meč a dlho očakávanej snímke Atomic Blonde, ktorá bude mať premiéru tento rok, sa tešíme tiež na Charlize. Pod Jasonovým vedením a so slovami scenáristky Diablo Cody ponúkne Charlize v Tully úchvatný výkon, rovnomerne vyvážený medzi komédiou a emóciami,“ vyjadril sa vo vyhlásení predseda spoločnosti Focus Features Peter Kujawski.

Projekt pripravuje filmová spoločnosť Focus Features. Autorkou scenára je Diablo Cody, ktorá s Reitmanom a Theron už spolupracovala v roku 2011 na filme Znovu a inak. V snímke sa predstavia aj Mackenzie Davis, Mark Duplass a Ron Livingston. Jason Reitman a Charlize Theron tiež snímku produkujú. Film by sa mal do amerických kín dostať 20. apríla 2018, pričom spoločnosť naň zakúpila aj medzinárodné práva.

debata chyba
Viac na túto tému: #Charliz Theron #Tully