Oscarový trapas Kimmelovi neublížil. Vráti sa aj o rok

Moderátorom jubilejného 90. ročníka udeľovania Oscarov bude opäť americký komik, moderátor a producent Jimmy Kimmel. V utorok to oznámili zástupcovia americkej Akadémie filmových umení a vied a televízie ABC.

17.05.2017 14:00
Jimmy Kimmel Foto: ,
Jimmy Kimmel moderoval aj minuloročný oscarový galavečer, počas ktorého najskôr vyhlásili nesprávny víťazný film.
debata

Slávnostné udeľovanie prestížnych cien sa bude konať 4. marca v 2018 v holly­woodskom Dolby Theatre. Producentmi televízneho prenosu galavečera budú Michael De Luca a Jennifer Todd, ktorí sa podobne ako 49-ročný rodák z New Yorku na podujatí podieľali aj vlani.

„Moderovanie Oscarov bol vrchol mojej kariéry a som vďačný Cheryl a Dawn (Boone Isaacs a Hudson z Akadémie filmových umení a vied, pozn. red.) za to, že ma požiadali, aby som sa vrátil pracovať s mojimi obľúbenými ľuďmi, Mikeom De Lucom a Jennifer Todd,“ uviedol Kimmel v stanovisku. „Ak ste si mysleli, že sme tento rok pokazili koniec, počkajte si, čo sme si pripravili na šou k 90. výročiu,“ dodal žartovne odkazujúc na chybné vyhlásenie víťaza ceny pre najlepší film.

Jimmy Kimmel je komik, herec, moderátor, scenárista a producent, známy najmä vďaka obľúbenej talkshow Jimmy Kimmel Live!, ktorú vysielajú od roku 2003 a dosiaľ mu vyniesla napríklad šesť nominácií na Primetime Emmy, tri na Producers Guild of America Awards a sedem na Writers Guild of America Awards. Od roku 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

debata chyba
Viac na túto tému: #moderátor #Oscar #Jimmy Kimmel #Dolby Theatre #Jimmy Kimmel Live