Michael Jackson dostane vlastný halloweensky film

Správcovia pozostalosti zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona a televízia CBS pripravujú animovaný halloweensky film inšpirovaný jeho tvorbou. Špeciál bude mať názov Michael Jackson's Halloween a interpretove skladby poslúžia ako soundtrack. Priaznivci Kráľa popu ho okrem toho v novinke uvidia v rámci veľkého záverečného tanečného čísla, kde ho tvorcovia zobrazia v animovanej podobe.

13.07.2017 16:00
Michael Jackson Foto:
Skladby Michaela Jacksona vo filme poslúžia ako soundtrack.
debata

Hodinový projekt sleduje Vincenta a Victoriu, ktorí sa počas Halloweenu náhodou stretnú a spolu so psom Ichabodom sa ocitnú na adrese 777 Jackson Street, kde stojí This Place Hotel. Tam na nich čaká magické dobrodružstvo, ktoré zakončí veľké tanečné číslo. Hlasy hlavným hrdinom prepožičajú herec Lucas Till a herečka Kiersey Clemons. Okrem toho sa na projekte budú podieľať aj Christine Baranski, Alan Cumming, Jim Parsons, Lucy Liu, George Eads či Brad Garrett.

Za vznikom novinky stojí spoločnosť Optimum Productions, ktorá zastrešuje jej produkciu. Animáciu má na starosti firma Hammerhead. John Branca a John McClain spravujúci pozostalosť Michaela Jacksona budú výkonnými producentmi, Daniel Chuba zase producentom. O réžiu sa postará Mark A.Z. Dippé. Animák sa dostane na televízne obrazovky počas tohtoročnej jesene.

Michael Joseph Jackson sa narodil 29. augusta 1958, pričom už od roku 1964 pôsobil v The Jackson 5. Neskôr odštartoval sólovú kariéru a vydal desať štúdiových albumov ako napríklad Off The Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991) či HIStory: Past, Present And Future, Book I (1995), pričom podľa odhadov predal viac ako 400 miliónov kópií nahrávok. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne Billie Jean, Beat It, Thriller, Bad, Man In The Mirror, Dirty Diana, Black Or White, You Are Not Alone či Earth Song. Na konte má pätnásť cien Grammy, a to vrátane Grammy Legend Award a Grammy za celoživotný prínos. Získal aj stovky ďalších ocenení. Zomrel 25. júna 2009 vo veku 50 rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #hudba #film #Halloween #CBS