Pokračovanie Wonder Woman sa do amerických kín dostane v roku 2019

Novinka zatiaľ nemá režiséra. Ako však informoval magazín The Hollywood Reporter, režisérka prvého filmu Patty Jenkins o tejto pozícii rokuje.

27.07.2017 07:00
Wonder Woman Foto: ,
Wonder Woman stvárňuje vo filme izraelská herečka Gal Gadotová.
debata

V role Diany Prince, princeznej Amazoniek, ktorá bojuje proti neprávu ako Wonder Woman, sa opäť ukáže izraelská herečka Gal Gadot.

Dátum premiéry Wonder Woman 2, o ktorej bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, štúdio oznámilo pár dní po tom, ako na festivale Comic-Con odhalilo plány s ďalšími adaptáciami komiksov od DC. Takýmito novinkami budú aj Shazam! Suicide Squad 2, The Batman, Justice League Dark, Green Lantern Corps, The Flash: Flashpoint či Batgirl, ktorú bude režírovať Joss Whedon.

Wonder Woman sleduje Dianu, princeznú Amazoniek, ktorá sa spolu s americkým dôstojníkom Steveom Trevorom (Chris Pine) rozhodne zachrániť svet a zabrániť prvej svetovej vojne, pričom odíde zo svojho rodného ostrova do rušnej spoločnosti 20. storočia. V snímke, ktorá je najziskovejším projektom zo série filmov takzvaného DC Extended Universe, si tiež zahrali Robin Wright, Connie Nielsen, Ewen Bremner, David Thewlis, Elena Anaya, Lucy Davis, Danny Huston, Samantha Jo a ďalší. Gal Gadot sa ako Wonder Woman predstavila aj v snímke Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) a tú istú hrdinku stvárni aj v pripravovanom projekte Justice League, ktorý by sa mal do slovenských kín dostať 16. novembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #pokračovanie #Wonder Woman