Filmové premiéry: Neuveriteľne rýchly Baby Driver aj Srdcu nerozkážeš

Od štvrtka 27. júla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť akčný film Baby Driver aj francúzsku komédiu Srdečne vás vítame.

27.07.2017 15:48
Kumail Nanjiani a Zoe Kazan Foto:
Kumail Nanjiani a Zoe Kazan v snímke Srdcu nerozkážeš.
debata

Baby Driver

Akčné krimi Edgara Wrighta rozpráva príbeh hudbou posadnutého mladíka menom Baby (Ansel Elgort), ktorý robí šoféra bankovým lupičom. Keď sa zamiluje do čašníčky Debory (Lily James), chce dať zbohom kriminálnej minulosti a začať nový život so ženou svojich snov. Jeho šéf (Kevin Spacey) sa však najlepšieho únikového šoféra tak ľahko nevzdá…

Srdcu nerozkážeš

Kumail je stand-up komik, príležitostný vodič Uber taxi a najväčší fanúšik Aktov X. Emily študuje psychológiu, má zmysel pre humor a rozhodne sa teraz nechce viazať. Teda aspoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komikov. Duchaprítomný Kumail, Emily okamžite padne do oka a aj keď obaja tvrdia opak, skoro je jasné, že nepôjde o záležitosť na jednu noc. Nádejne sa rozvíjajúci vzťah, ale naruší záhadná choroba, ktorá Emily uvrhne do umelého spánku… Až v nemocnici sa stretne Kumail s jej svojráznymi rodičmi, ktorí sa napriek začiatočnej nedôvere s Kumailom postupne zbližujú, čo generuje množstvo vtipných situácií.

Srdečne vás vítame

Slávny spisovateľ Jean-Etienne Fougerole (Christian Clavier), ktorý aby celému svetu dokázal svoju ústretovosť k potrebám celého sveta, verejne v televíznej debate vyzve akúkoľvek rómsku rodinu k spoločnému spolužitiu u nich doma. Stačí, keď zazvoní pri bráne jeho sídla. Jeho mediálny oponent sa v diskusii tohto vyhlásenia s chuťou chytí. A tak Jean-Étiennovi nezostáva nič iné než svoj sľub dodržať. Netuší, že ho čaká jedna z najťažších skúšok jeho života a hlavne brutálny test miery jeho tolerancie a humanizmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Baby Driver #Srdečne vás vítame #Srdcu nerozkážeš