V plánovanej tretej sezóne Temného prípadu si zahrá Mahershala Ali

Správu potvrdil počas stretnutia Asociácie televíznej kritiky (TCA) Casey Bloys z televízie HBO, ktorá projekt zastrešuje.

31.07.2017 07:00
Nominovaný herec Mahershala Ali. Foto: ,
Herec Mahershala Ali.
debata

Štyridsaťtriročný rodák z Oaklandu by mal stvárniť hlavnú úlohu, informuje magazín Entertainment Weekly. Držiteľ Oscara sa novinkou pochválil na službe Instagram.

Či sa spomínaná tretia sezóna dostane na televízne obrazovky, zatiaľ ale nie je jasné, pretože tvorcovia ešte nedostali oficiálne povolenie na jej produkciu. Bloys sa však vyjadril, že už čítal päť scenárov novej série. „Som naozaj ohromený a veľmi sa teším z toho, čo som čítal. Nechcel by som prezrádzať dejovú líniu príbehu, ale naozaj si myslím, že sú dobré,“ povedal. Ako tiež vysvetlil, momentálne hľadajú režisérov, ktorí by sa projektu ujali, čo je zrejme posledný krok k oficiálnemu schváleniu tretej série. Prvú sezónu, v ktorej sa v hlavných úlohách predstavili Matthew McConaughey a Woody Harrelson, režíroval celú Cary Fukunaga. Druhú, v ktorej si zahrali napríklad Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn a Taylor Kitsch, malo na starosti viacero filmárov vrátane Justina Lina.

debata chyba
Viac na túto tému: #Temný prípad #Mahershala Ali