Filmové premiéry: Komédia Bastardi aj Radcliffe v dráme Stratený v džungli

Od štvrtka 28. decembra si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť príbeh podľa skutočnej udalosti Stratený v džungli aj komédiu s Owenom Wilsonom.

28.12.2017 16:00
Owen Wilson, Ed Helms Foto:
Owen Wilson a Ed Helms v komédii bastardi.
debata

Bastardi

Ed Helms (Griswoldovci, Chaos na Vianoce, Vo štvorici po opici) a Owen Wilson (Polnoc v Paríži, Vtáčí úlet, Noc v múzeu, Zoolander) hrajú dvoch bratov, ktorých excentrická slobodná matka (Glenn Close) vychovala tak, aby verili, že ich otec zomrel, keď boli mladí. V momente ako zistia, že to bola lož a matka vlastne ani nevie, kto je ich pravý otec, vyberú sa ho hľadať. Na dlhej ceste ich čaká množstvo bláznivo-humorných situácií, zámen a prekvapivých odhalení, aby sa nakoniec dozvedeli viac o svojej mame i sebe, ako chceli vedieť…

Stratený v džungli

Strhujúci a takmer neuveriteľný príbeh vôle a boja o prežitie podľa skutočnej udalosti. Mladý muž chce uniknúť z rutiny bežného západoeurópskeho života a zažiť poriadne dobrodružstvo. S niekoľkými ďalšími ľuďmi sa v Južnej Amerike vydá do neprebádaných miest amazonského pralesa, chcú objaviť neznáme indiánske kmene, úchvatnú nedotknutú prírodu a snáď aj náleziská zlata. Jedného dňa ale ich sprievodca zmizne, skupinku kamarátov rozdelí stroskotanie vo vodopáde a hlavný hrdina sa ocitá uprostred neprístupnej, nehostinnej a nebezpečnej džungle úplne sám. Krásna príroda sa premieňa v zelenej peklo, divočina sa premieňa v krutého nepriateľa. Džungľa má jasný odkaz: sem ľudia nepatria.

Najväčší showman

Pôvodný výpravný muzikál inšpirovaný životným príbehom amerického obchodníka a zabávača P. T. Barnuma (Hugh Jackman), zakladateľa najväčšieho pojazdného cirkusu v USA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bastardi #Stratený v džungli #Najväčší showman