Filmové premiéry: Deadpool 2 aj animák Ukradnutá princezná

Do slovenských kín aj tento štvrtok prichádzajú filmové novinky. Diváci si od 17. mája môžu pozrieť aj nasledujúce dve snímky.

17.05.2018 16:00
Deadpool 2 Foto:
Pokračovanie akčnej snímky Deadpool 2 je v slovenských kinách od 17. mája.
debata

Ukradnutá princezná

Kúzelný príbeh Ruslana a Mily sa odohráva v dobe statočných rytierov, krásnych princezien a zlých čarodejníkov. Ruslan, kočovný herec, ktorý sníva o titule rytiera, stretáva Milu a na prvý pohľad sa do nej zamiluje. Ich šťastie ale nemá dlhé trvanie, hrozivý čarodejník Černomor potrebuje Milinu moc lásky, aby ju premenil v magickú temnú silu. Vykúzli preto obrovský vír a unesie Milu priamo pred Ruslanovými očami. Ten nemá ani tušenie, že Mila je dcérou kráľa. Ruslan sa bez okolkov vydáva na záchranu svojej milej. Podarí sa mu zdolať všetky nástrahy a dokázať, že skutočná láska je silnejšia než akékoľvek čary?

Deadpool 2

Pripravte sa na druhý príchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možno s ním prežijeme okamžiky, keď ako kuchár prežíva smrtiaci hovädzí útok a hneď potom prahne po splnení svojho veľkého sna: stať sa najvyhľadávanejším barmanom v Mayberry. A súčasne sa chce vyrovnať s tým, že úplne stratil chuť a snaží sa teda znovuobjaviť správne životné korenie. Bojuje s nindžami aj s japonskou jakuzou a vzdoruje svorke sexuálne agresívnych psov. Deadpool tiež vyráža do sveta, aby objavil pre neho významné životné hodnoty: rodinu, priateľstvo, novú chuť prežívať dobrodružstvo a tiež, aby si zaslúžil vytúžený hrnček s nápisom „Najlepší milovník na svete“. Alebo iba žeby nie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ukradnutá princezná