Filmové premiéry: Hororová Prvá očista aj úsmevný Manžel na skúšku

Od štvrtka 5. júla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť snímku Ant-Man a Wasp aj očakávaný film Muž, ktorý zabil Dona Quijota.

05.07.2018 16:32
Anna Faris Foto:
Anna Faris v komédii Manžel na skúšku.
debata

Ant-Man a Wasp

Po udalostiach vo filme Captain America: Občianska vojna musí Scott Lang čeliť následkom svojich rozhodnutí nie len ako superhrdina, ale ako aj otec. Sotva sa mu podarí nájsť rovnováhu medzi osobným životom a povinnostami, ktoré má ako Ant-Man, objaví sa Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naliehavou misiou. Scott si musí opäť obliecť zmenšovací oblek a naučiť sa bojovať po boku Wasp a s jej pomocou odhaliť tajomstvo z minulosti.

Manžel na skúšku

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí – karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel totálnu stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku?

Muž, ktorý zabil Dona Quijota

Takmer 20 rokov očakávaný film režiséra Terryho Gilliama. Jeho sen o nakrútení tohto rozprávkového dobrodružstva sa mení na skutočnosť. Reklamný agent Toby cestuje v čase. Z Londýna 21.storočia sa prenesie do La Manche 17. storočia. Tam ho Don Quijote omylom považuje za Sancha Panzu.

Prvá očista

Prežite najnebezpečnejšiu noc v roku. Prežite Očistu. Pokračovanie originálnej hororovej série vás zavedie na samotný začiatok. Do časov, ktoré znamenali zrod najkrvavejšej americkej tradície.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #Manžel na skúšku #Ant-Man a Wasp #Prvá očista