Bratia Hádkovci si opäť spolu zahrajú vo filme

Bratia Kryštof a Matěj Hádkovci, ktorí účinkovali v snímke Kobry a užovky (2015), sa spolu znovu predstavia vo filme.

13.07.2018 14:55
Zlava Krystof a Matej Hadek foto robo hubac... Foto:
Bratia (zľava) Kryštof a Matěj Hádkovci.
debata

Novinka s názvom Úhoři mají nabito v réžii Vladimíra Michálka prinesie na plátna kín príbeh partie, ktorej sa vypomstí hra na Robina Hooda. Nakrúcať by mali začať koncom júla na Šumave, informuje portál iDNES.cz.

„S Petrom Pýchom pracujeme na scenári filmu približne tri roky a s vybranými hercami sa na niektoré úlohy pripravujeme takmer rok,“ prezradil Michálek s tým, že dej sa odohráva v malom meste v Pošumaví, ktoré je mu veľmi blízke. „Film Úhoři mají nabito by sa mal stať odtlačkom dnešnej doby, no doby videnej s ironickým nadhľadom,“ poznamenal filmár.

„Myslím, že by to mohla byť trochu iná komédia, ako sme u nás zvyknutí. Rozhodne sa teším na spoluprácu s Vladimírom Michálkom a so zvyškom obsadenia, je veľmi atraktívne. Navyše sa pred kamerou opäť stretnem so svojím bratom,“ vyjadril sa Kryštof Hádek. V snímke, ktorá by sa mala dostať do kín vo februári 2019, si zahrajú aj Jiří Vyorálek, Anna Kameníková či Patrik Holubář.

Čierna komédia sleduje partiu kamarátov, ktorá sa hrá na príslušníkov zvláštnych jednotiek. Zasahujú pri domnelých zločinoch, evakuujú kultúrne domy a do svojich akcií zaťahujú nič netušiace okolie. Pripadajú si ako Robin Hood s heslom „Bohatým brať, chudobným dávať“, no raz sa ocitnú v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #spolu #Matěj Hádek #Kryštof Hádek