Mick Jagger si zahrá v trileri The Burnt Orange Heresy

Anglický spevák a hudobník Mick Jagger sa ukáže v trileri z umeleckého prostredia The Burnt Orange Heresy.

09.09.2018 10:00
Mick Jagger Foto: ,
Mick Jagger počas koncertu v Marseille.
debata

Líder kapely The Rolling Stones sa v snímke predstaví spolu s dánskym hercom Claesom Bangom a jeho austrálskou kolegyňou Elizabeth Debicki. Sedemdesiatpäťročný muzikant stvárni anglického obchodníka s umením a zberateľa Josepha Cassidyho, ktorý je sponzorom slávneho umelca Jeromea Debneyho.

Dej snímky sa odohráva v Taliansku a sleduje umeleckého kritika Jamesa Figuerasa (Bang) a americkú turistku Hollis (Debicki), ktorí prídu do Cassidyho luxusného sídla pri Comskom jazere. Tam obchodník ponúkne Figuerasovi lákavú ponuku – ak chce, aby ho predstavil Debneymu, čo by pomohlo jeho kariére, musí mu ukradnúť umelcovo nové dielo do Cassidyho osobnej zbierky. Po tom, čo dvojica začne tráviť s legendárnym Debneym viac času, začne si uvedomovať, že on nie je taký, ako sa zdá, a rovnako aj ich misia.

O réžiu The Burnt Orange Heresy sa postará taliansky režisér Giuseppe Capotondi. Ten prenesie na filmové plátna scenár Scotta M. Smitha, ktorý spracoval rovnomenný román Charlesa Willeforda.

Pod produkciu novinky sa podpíšu David Zander, William Horberg a David Lancaster. Výkonnými producentkami budú Aeysha Walsh a Stephanie Wilcox. Nakrúcanie začne ešte tento mesiac v Taliansku.

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #projekt #Mick Jagger