Tomanove ženy

Kateřina Winterová a Kristýna Boková. Obe stvárnili ženy Zdeňka Tomana v najnovšom filme Ondřeja Trojana. Prvá spomenutá jeho manželku, druhá jeho sekretárku a milenku. O tom ako sa stotožnili so svojimi postavami vo filme Toman aj o spolupráci s režisérom porozprávali pre Pravdu.

19.10.2018 14:00
debata (1)

„Ondřej pôsobí vždy veľmi sebavedomo, vie presne čo chce. Občas sa tiež tak mračí a človek má potom pocit, že sa mračí na neho, avšak on iba premýšľa. Bola som veľmi milo prekvapená ako sme si rozumeli a veľmi rýchlo sme sa naladili na rovnakú vlnu. Nemuseli sme sa dlho baviť o tom, ako čo nakrútiť a podobne. Stačili náznaky a pochopili sme sa. Myslím si, že bol prekvapený aj on sám, pretože tak trochu vsadil na divokú kartu a bolo to práve eso,“ prezradila herečka Kateřina Winterová o režisérovi Ondřejovi Trojanovi.

Video

„Robí všetko poctivo. Je vidieť, že tomu venuje čas a že to robí s istým zaujatím. Nerobí to kvôli tomu, že by sa chcel presadiť alebo byť stredobodom pozornosti či na tom zarábať. Robí to skutočne z istej vnútornej potreby niečo hodnotné vytvoriť a to je pri tejto práci veľmi mimoriadne a krásne. Vďaka tomu sa s ním aj na pľaci veľmi príjemne pracuje. Je to človek, ktorý mi ľudsky sedí. Vie tiež pochváliť a naviesť človeka tak, aby sa cítil pri hraní danej postavy slobodný,“ nešetrila chválami na adresu režiséra ani Kristýna Boková. Viac vo videách.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Ondřej Trojan #Toman #Kristýna Boková #Kateřina Winterová