Chance the Rapper pripravuje muzikál Hope

Novinka prinesie príbeh skupiny tínedžerov z Chicaga, ktorí sa spoja a prostredníctvom umenia podnietia dianie v ich komunite.

15.11.2018 05:00
debata

Dvadsaťpäťročný umelec bude snímku produkovať. Producentmi budú aj Pat Corcoran a Scott Bernstein. Scenár muzikálu napíše Carlito Rodriguez, ktorý má na konte seriály Empire (2015) a Pozostalí (2014 – 2017). Držiteľ ceny Grammy Nico Segal, s ktorým Chance the Rapper spolupracoval v rámci skupiny The Social Experiment na albume Surf (2015), sa postará o pôvodnú hudbu projektu. Novinka vznikne pod hlavičkou štúdia MGM, ktoré sa postará o jej výrobu aj financovanie.

View this post on Instagram

U won’t believe me but this is the real Mickey Mouse. @openingceremony

A post shared by Chance The Rapper (@chancetherapper) on

Chance the Rapper, celým menom Chancelor Jonathan Bennett, na hudobnej scéne debutoval mixtapeom 10 Day z roku 2012. Preslávil ho však najmä kritikmi pozitívne prijatý mixtape Acid Rap, ktorý vydal o rok neskôr. V roku 2016 uviedol na trh mixtape Coloring Book, ktorý mu vyniesol cenu Grammy za najlepší rapový album. Okrem Grammy za spomínanú nahrávku získal tiež zlatý gramofónik za najlepší rapový výkon a tiež ako najlepší nový interpret.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chance the Rapper