Davida Bowieho stvárni vo filme Stardust Johnny Flynn

Britský herec a muzikant Johnny Flynn stvárni vo filme Stardust zosnulého anglického speváka Davida Bowieho. V pripravovanej novinke sa okrem 35-ročného rodáka z Johannesburgu predstavia aj Jena Malone a Marc Maron.

02.02.2019 16:00
Johnny Flynn Foto: ,
Herec a hudobník Johnny Flynn (vľavo).
debata

Dej snímky sa bude zameriavať na vzostup speváka, na jeho prvú cestu po Amerike v roku 1971 a obdobie, ktoré viedlo k vytvoreniu jeho alter ega Ziggyho Stardusta. Réžiu má na starosti Gabriel Range, scenár napísal Christopher Bell. Na produkcii spolupracujú Range, Paul Van Carter a Nick Taussig. S nakrúcaním plánujú začať v júni tohto roka.

Johnny Flynn je lídrom kapely Johnny Flynn & The Sussex Wit, s ktorou vydal päť štúdioviek. Zahral si vo filmoch ako napríklad Križiak v džínsoch (2006), Prvá pieseň (2014), Sils Maria (2014) či v seriáloch Lovesick (2014), Bratstvo (2015) alebo Trh márnosti (2018). Za stvárnenie mladého Alberta Einsteina v seriáli Génius (2017) ho predstavitelia asociácie filmových kritikov Broadcast Film Critics Association (BFCA) nominovali na Critics’ Choice Award.

TV Pravda: Aké bolo nakrúcanie nového slovenského filmu Trhlina (vysielané 24.1.2019).

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #David Bowie #stardust #Johnny Flynn