Marilyn Manson si zahrá v seriáli The New Pope od Paola Sorrentina

The New Pope je pokračovaním limitovanej série Mladý pápež (2016).

20.05.2019 16:20
Spevák Marilyn Manson. Foto: ,
Spevák Marilyn Manson.
debata

Na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter to oznámila televízia HBO, ktorá tam zverejnila fotografiu s Mansonom ako stojí v knižnici pri veľkom sklenenom glóbuse. HBO tiež oznámila, že v projekte bude hosťovať aj herečka Sharon Stone.

The New Pope je pokračovaním limitovanej série Mladý pápež (2016). Tento raz však v ňom budú až dvaja pápeži. Svoju rolu pápeža Pia XIII. si zopakuje Jude Law a ďalšiu hlavu katolíckej cirkvi si zahrá John Malkovich. V akých rolách sa predstavia Manson a Stone, nie je známe. Dátum premiéry novej série zatiaľ HBO neoznámila.

Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, si umelecké meno si zostavil z mien dvoch známych osobností – krstné má podľa herečky Marilyn Monroe a priezvisko podľa sériového vraha Charlesa Mansona. Preslávil sa ako člen rovnomennej kapely, ktorá má na konte desať štúdiových albumov, pričom zatiaľ najnovší Heaven Upside Down vydali v októbri 2017. Manson sa okrem hudby venuje aj filmu. Ako herec debutoval v roku 1997 v snímke Lost Highway Davida Lyncha. Objavil sa aj v menších úlohách filmov Diabolská hra (1999), Party Monster (2003), Srdce je zradná kurva (2004) alebo Obeť: Lovec krvi (2007). Začal tiež pracovať na svojom celovečernom režisérskom filmovom debute Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll, ktorého produkciu však v roku 2010 odložili na neurčito.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marilyn Manson #HBO