Filmové premiéry: Návrat obľúbených hračiek aj newyorské kráľovné zločinu

Od tohto týždňa si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť rodinný film Toy Story 4, kriminálnu drámu Kráľovné zločinu či horor Nočné mory z temnôt.

08.08.2019 16:00
Toy Story 4 Foto:
Hrdinovia z filmovej série Toy Story sa vracajú na plátna kín.
debata

Toy Story 4

Hračkársky kovboj Woody si bol vždy istý zmyslom svojho života. Vedel, že na prvom mieste je dávať pozor na dieťa, či už to bol chlapček Andy alebo dievčatko Bonnie.   Problém však nastane, keď si Bonnie v škôlke vlastnoručne vyrobí Vidlíka – figúrku z plastovej vidličky. Ostatné hračky ho doma radostne privítajú, Vidlík je však vydesený a tvrdošijne trvá na tom, že patrí medzi odpadky. Woodyho čaká neľahká úloha presvedčiť ho o opaku. Navyše sa rodina vyberie na výlet a našej partii hračiek hrozí rozdelenie, možno dokonca navždy…

Kráľovné zločinu

Kriminálna dráma Kráľovné zločinu sa odohráva v 70. rokoch v New Yorku v oblasti nazývanej Hell's Kitchen. Hviezdne herečky Melissa McCarthy, Tiffany Haddish a Elisabeth Moss sa predstavia v úlohách manželiek newyorských gangstrov. No potom ako ich manželov zatkne polícia, preberajú ich špinavé kšefty do vlastných rúk.

Nočné mory z temnôt

V opustenom dome na konci mesta nájde partia tínedžerov knihu, ktorá je strašnejšia než čokoľvek, čo si kedy dokázali predstaviť. Zanechalo ju tu mladé dievča s hrozivým tajomstvom ešte pred tým, než samo bez stopy zmizlo. Starobylá kniha je plná desivých príbehov a ešte desivejších monštier, ale nie je tak úplne na čítanie. Kniha naopak číta toho, kto s ňou príde do styku. Prečíta jeho najväčšie nočné mory, napíše z nich príbeh a začne ho rozprávať a odvíjať aj v skutočnom živote. A to vrátane hrozivých príšer.

debata chyba
Viac na túto tému: #horor #filmové premiéry #Toy Story 4 #Kráľovné zločinu