Do Bratislavy zavíta herečka Natalia Tena známa z Harryho Pottera

V septembri príde na Comics Salón do Bratislavy Natalia Tena, jedna z herečiek filmovej série o Harrym Potterovi, kde stvárnila postavu učiteľky Nymphadory Tonks alias Tonksovej.

25.08.2019 09:00
Natalia Tena Foto: ,
Britská herečka Natalia Tena.
debata

Fanúšikovia seriálu Hra o tróny poznajú túto britskú herečku a muzikantku aj ako seriálovú Oshu. Informoval organizátor festivalu Róbert Žittňan.

Comics Salón, venovaný popkultúre, otvorí svoje brány 20. septembra. „Pre všetkých návštevníkov bude zorganizovaná beseda v hlavnej sále a po nej sa uskutoční autogramiáda, takže budú mať príležitosť stretnúť sa s Nataliou aj osobne,“ komentoval účasť herečky na festivale.

Natalia Tena (1984) sa narodila v Londýne, jej rodičia pochádzajú zo Španielska. Debutovala ako rebelujúca pankerka Ellie vo filme Ako na vec (About a Boy, 2002). Herectvom sa začala živiť od roku 2003. Zahrala si po boku Daniela Radcliffa v štyroch častiach série o Harrym Potterovi, konkrétne Harry Potter a Fénixov rád, Harry Potter a Polovičný princ, Harry Potter a Dary smrti 1 a 2. Ako jedna z členov Fénixovho rádu bojovala po boku Harryho Pottera proti úhlavnému nepriateľovi Voldemortovi. Dokonca sa Harry stal krstným otcom jej „knižného“, respektíve „filmového“ dieťaťa. Natalia je známa aj účinkovaním v štyroch sériách seriálu Hra o tróny, kde sa starala a pomáhala Branovi Starkovi.

Comics Salón 2019 sa uskutoční od 20. do 22. septembra v Dome kultúry Ružinov. V programe trojdňového podujatia bude dominovať obľúbená kostýmová súťaž cosplay, ktorej víťaz pocestuje na európske finále EuroCosplay, či medzinárodná tanečná súťaž KPOP Contest. Návštevníci sa môžu tešiť na prednášky, workshopy, stretnutia s obľúbenými spisovateľmi, ako Juraj Červenák, František Kotleta či Daniel Hevier. Chýbať nebudú ďalšie súťaže, najnovšie filmy, hry a bojové umenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Harry Potter #Hra o tróny #Comics Salón #Natalia Tena