Pohodlne sa usaďte. Slovenské televízie o pár hodín ponúknu nové relácie

Televízna sezóna 2019/2020 na slovenských obrazovkách sa síce začala minulý týždeň, stanice na divákov nevytasili všetky svoje tromfy. Tie budú dávkované postupne, druhá várka prichádza už o pár hodín.

11.09.2019 16:00
debata

RTVS

Do boja o diváka, hoci nie tak ofenzívne, sa púšťa aj verejnoprávna RTVS. Vo štvrtok, 12. septembra po letnej pauze vracia do vysielania obľúbený retro program Zlaté časy s Elenou Vacvalovou, Milanom Lasicom a jej hosťami. Zlaté časy budú otvárať štvrtkový večer na Jednotke. Nasledovať bude investigatívna relácia Reportéri, ktorí obsadia čas o 22:25.

Markíza

Markíza ako jediná má svoje programy už spustené a etablované v jednotlivých slotoch. Prime-time otvárajú väčšinou pôvodné seriály alebo relácie. Druhý slot pred 22:00 patrí jedenástej sérii Farmy, ktorá sa tento rok vrátila s vynoveným konceptom a darí sa jej udržať nadpriemerné trhové podiely, aj napriek tomu, že od pôvodného námetu je na míle vzdialená. Viac sa podobá na kontajnerová šou typu Big Brother alebo Vyvolení.

JOJ

Kým stredajší večer bude počas jesene na Jojke otvárať groteska Delukse, druhé vysielacie pásmo bude po novom patriť novej talk-šou. Herečka Lujza Garajová Schrameková je už aj etablovaná moderátorka ťažiskovej šou Česko Slovensko má Talent a teraz sa predvedie aj vo vlastnej šou s názvom Čau Lujza!

Video

Vtipne ladená relácia, ktorá nazrie do súkromia známych osobností má premiéru v stredu o 21:40. Prvými hosťami bude Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta, ktorých súkromie poodhalí aj ich dcéra.

Lujza Garajová Schrameková a jej nová šou Čau... Foto: JOJ
Lujza Garajová Schrameková Lujza Garajová Schrameková a jej nová šou Čau Lujza.

Štvrtok bude taktiež zaujímavý pre divákov. Už na tradične etablované Inkognito, od 12. septembra, nadviaže nová politická diskusná relácia Na hrane. Politika sa na obrazovky Jojky vracia po niekoľkých rokoch. Moderátorom bude Michal Magušin, ktorý pôsobí v časopise týždeň. Proti sebe sa postavia dva politici a budú musieť odpovedať nielen na priame otázky moderátora, ale aj divákov. Premiéru relácie si diváci nájdu od 21:50.

Michal Magušin, moderátor novej politickej... Foto: JOJ
Michal Magušin Michal Magušin, moderátor novej politickej relácie TV JOJ, Na hrane.

Po vážnych politických témach sa o slovo prihlási zase trefná politická satira. Po letnej pauze sa vracajú glosátori z relácie Sedem. Chýbať nebude ani moderátorka Elena Vacvalová. Aj v Sedmičke nastanú zmeny. Klasickú zostavu na jar opustil glosátor Marián Leško, ktorý sa stal poradcom prezidentky, jeho ďalšie účinkovanie preto nebolo vhodné. Nahradí ho herec Boris Farkaš, ktorý sa v relácii sporadicky objavoval. Nová sezóna relácie Sedem štartuje vo štvrtok o 22:50.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #farma #televízia JOJ #sedem #reportéri #televízia Markíza #Na hrane #Čau Lujza #Zlaté časy