Ponuka jesene od JOJ-ky? Dobrodružné fantasy, komédie, drámy aj animáky

TV JOJ prináša na jeseň na obrazovky pestrú filmovú ponuku v rôznych žánroch. Zastúpené je napríklad dobrodružné fantasy, viaceré komédie, drámy podľa skutočných udalostí či dokonca animáky.

28.09.2019 16:00
Tom Cruise Foto:
Tom Cruise vo filme Múmia.
debata

Veľký čínsky múr nakrútil legendárny režisér Čang Yimou a s pomocou Matta Damona vytvorili veľkolepé dobrodružné fantasy, v ktorom nepôjde o nič menšie, než o záchranu ľudskej civilizácie. Na obrazovkách sa objaví v nedeľu 29. septembra.

Múmia v hlavnej mužskej úlohe s Tomom Cruisom prinesie príbeh o vzácnej múmii princeznej Ahmanet. Nálezci však netušia, že s otvorením sarkofágu prebudili aj krutú kliatbu, ktorá pred tisíckami rokov usmrtila princeznú a teraz zasiahne každého, kto s jej múmiou príde do kontaktu.

Jeseň na JOJ ponúkne tretie pokračovanie kultovej nemeckej komediálnej série Fakjú, pán profesor a ďalšiu komédiu, tentoraz animovanú, Baby šéf. Baby šéf navonok pôsobí ako milé bábätko, ale vo vnútri je to skúsený biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky.

Ďalším animákom v ponuke TV JOJ je Coco. Malý Miguel túži stať sa uznávaným hudobníkom ako gitarista Ernesto de la Cruz. Jeho idol však tragicky zomrel a v Miguelovej rodine platí zvláštny zákaz hudby. Za záhadných okolností sa chlapec ocitne na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v pestrofarebnom svete zosnulých.

Z iného súdka je film Silnejší, skutočný príbeh muža (Jake Gyllenhaal), ktorý sa stal obeťou bombového útoku na Bostonskom maratóne.

Snímka 6 Below: Miracle on the Mountain je skutočným príbehom adrenalínového snowboardistu Erica (Josh Hartnett). Počas masívnej snehovej búrky sa stratí v horách Sierra Nevada a na vlastnej koži okúsi limity ľudskej vytrvalosti.

V akčnej snímke Barry Seal: Nebeský gauner (American Made) diváci uvidia Toma Cruisa, ktorého ako pilota dopravného lietadla už rutinná práca nudí, a tak sa dá k tajným službám. Čakajú ho prelety nad základňami kolumbijských narkobarónov, ale prečo sa upísať len jednej strane? Má krásnu ženu, topí sa v peniazch a nenudí sa, lebo rád riskuje.

Všetky prachy sveta je rodinná dráma, v ktorej unesú 16-ročného chlapca v deň jeho narodenín. Únoscovia žiadajú výkupné a chlapca môže zachrániť len bohatý starý otec. Miliardár (Christopher Plummer) je nemilosrdný, má preňho láska predsa len väčšiu hodnotu ako peniaze?

Výber filmovej ponuky TV JOJ uzatvára opäť komédia, tentoraz americko-kanadská a volá sa Girls Trip.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Televízia #novinky #ponuka