Neuveriteľné výkony! Jojkársky Talent posledné dva týždne láme rekordy

Televízna jeseň neprestáva prekvapovať! Vyzerá to tak, že si Slováci vo veľkom našli cestu k obrazovkám, mnohé programy sú mimoriadne silné. Jedným z nich je aj jojkárska ťažisková šou Česko Slovensko má talent, ktorého ôsma séria je najsledovanejšou šou tejto jesene.

08.10.2019 16:00
česko slovensko má talent, talent, jiřina... Foto:
V úlohe porotkyne sa objavila legendárna herečka Jiřina Bohdalová.
debata

Posledné dva týždne talentová šou ešte viac posilnila svoju pozíciu. Sobotné vysielanie Talentu svedčí, čoho dôkazom sú nadpriemerné výsledky sledovanosti od začiatku septembra, čísla sú vyššie ako nedeľná Tvoja tvár znie povedome na Markíze. A výkon relácie naďalej stúpa!

Pred dvoma týždňami Jojka s Talentom zlomila nový rekord v rámci ôsmej série. V cieľovej skupine 12+ si vtedajšiu epizódu pozrelo až 540-tisíc Slovákov, bolo to po prvýkrát, keď šou prekročila 500-tisícovú hranicu. Trhový podiel v tejto cieľovke bol rovnako enormný na úrovni 27.1%.

To však nebolo všetko, šou bodovala aj v obchodne relevantnej skupine 12 – 54. Medzi mladšími divákmi šou uprednostnilo, tiež, rekordný počet ľudí – 467-tisíc. Sledovanosť sa vyšplhala na 10.5% s trhovým podielom 30.2%. Talent prekonal, napríklad, aj markizáckych Susedov.

Výkon talentovej šou nepoľavil ani počas uplynulej soboty. Ďalšia kastingová epizóda znova rekordne zaujala slovenských divákov. V skupine 12+ sa znova prepisovali rebríčky. Celkovo si ešte stále najnovšiu epizódu pustilo až 590-tisíc divákov. V cieľovke 12 – 54 výkon šou stúpol až 11% sledovanosť s trhovým podielom 29%. Česko Slovensko má talent sa tak stal najsledovanejší program soboty, dokonca ani hlavné spravodajské relácie nedosiahli hodnoty večernej šou.

Zaujímavosťou je, že v daných epizódach sa objavila legendárna herečka Jiřina Bohdalová v úlohe porotkyne, dočasne nahradila Dianu Mórovú. Tá sa postarala o vtipný záver ostatnej epizódy, keď sa v prestrojení postavila pred porotu, ktorá ju nespoznala a považovala ju za ďalšieho exota v súťaži. Dokonca dostala sošku zlatého Pátroviča, tá symbolizuje najhoršie predvedené výkony.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ