Toto musíte vidieť! Je tu dychberúci návrat postavy, ktorú svet stratil

Rok 2020 klope na dvere aj vo filmovom svete. Prinesie aj dlhoočakávanú snímku so superhrdinkou, ktorá na svoj film čakala celých 10 rokov a musela zomrieť.

03.12.2019 10:00
Scarlett Johansson, Black Widow/Natasha... Foto:
Scarlett Johansson ako Black Widow/Natasha Romanoff sa vráti vo vlastnom filme v máji 2020.
debata

Reč je o marvelovskej postave Black Widow (Čierna vdova) v podaní herečky Scarlett Johansson v hlavnej úlohe. Jej postava Natashi Romanoff, ruskej špiónky, neskôr superhrdinky si prešla veľkým vývojom. Paradoxne jej komiksový gigant Marvel nedoprial vlastný film, pritom význam tohto charakteru exponenciálne rástol. Tvorcovia superhrdinských filmov boli nemilosrdní a vo veľkom vyvrcholení, Avengers: Endgame, desaťročnej ságy sa jej postava obetovala pre vyššie dobro.

Našťastie si to Marvel rozmyslel a počas tohto roka spustil nakrúcanie a Black Widow diváci uvidia ešte raz. Konečne sa dočká vlastnej sólovky. Tá však neposlúži na zvrátenie jej osudu. Dej filmu bude zasadený do obdobia po filme Kapitán Amerika: Občianska vojna, teda niekoľko rokov pred jej tragickou smrťou.

Pointa filmu je stále opradená rúškom tajomstva a málo sa vie aj o hlavnom záporakovi filmu. Atraktívne je aj obsadenie. Po boku Johansson sa objaví napríklad David Harbour – aktuálne hviezda seriálu Stranger Things, oscarová Rachel Weisz, O-T Fagbenle a William Hurt. Dokonca sa hovorí o tom, že by sa mal objaviť aj Robert Downey Jr. ako Ironman. Má však ísť o nepoužitú scénu z iného marvelovského filmu. Po Avengers: Endgame sa herec s touto úlohou, nateraz, rozlúčil.

Májová premiéra filmu sa nezadržateľne blíži a tak Marvel potešil fanúšikov prvým trailerom a zatiaľ to vyzerá viac ako dobre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Scarlett Johansson #Avengers #Marvel #Black Widow